Godmorgon!!!

 Throw Computer Min dator har fått fnatt! Jag är sjukt irriterad! Skrivstilen är inte vad den ska vara, klockan synns inte, fotonen går bara att lägga in i full storlek och så försvinner alla lösenord...
Joannah♥ ser min klocka på sin dator så det är nåt med inställningarna på denna dator.
Någon har tryckt på nån "internetrensarknapp" och denne ngn har gjort mej arg!!! Min dator!!!! Jag trycker på knappar om det behövs!!! Eller Jesper♥, för han vet ju åtminstone vad han gör...i dag ska han få försöka ordna upp denna dator. Jag kommer inte i håg alla löseord heller...Jaja, nog tjatat om det!
I går var det första gången som jag stannat hemma från jobb pga av sjukdom!!! Vakande med migrän och ont i halsen, febrig och hostig... Mitt på dan mådde jag lite bättre och försökte sitta i solen en stund men det var så kallt... Vi grillade korv ute till lunch och hade mkt fina lunchgäster!!! Mamman i den familjen låg visst på soffan och vilade upp sej från kvällen före...hehehehe...
I går var Janne♥ och Pontus♥ på Max och VIPåt. det var så mkt folk där så det var inte riktigt klokt! Dom har ju goda hamburgare där men jag undrar om dom slår Frasses...då snackar jag om den som är på busstationen!
Kasper♥ och Vicktor♥ var ute i 4 timmar i går...dom hade så roligt, höll på att göra en igloo sa dom...skalll ut och fota den lite senare i dag. Det ser faktiskt ut att bli en fin och solig dag i dag. Jag vågar inte ta nån prommis på isen eller så för jag har så ont i bröstet av all hosta, men sitta i solen går bra. Det känns som att jag inte skall anstränga mej och då går jag på den känslan...Herregud, jag brukar aldrig vara sjuk!!!
Jag vill absolut inte  och får absolut inte heller smitta ner nån på mitt jobb!
Funderar på att baka lite bullar i dag...dom var så goda dom jag gjorde med vaniljkräm så jag tror inte att det kommer att finnas kvar av dom till lördag...
I morgon skall min prinsessa till frissan! Spännande ska det bli! Jag skall åxå passa på att handla till kalaset på lördag. Ni vet det viktigaste...presenten!!!! Janne har vart och sett ut en Lego som kostat kring 500 kr och som nu kostade 200 nånting.  Mitt huvud har lite dunkelidunk ännu.  Janne skall visa upp bussen på besiktningen i dag och då kan ju faktiskt han eventuellt köpa presenten.
Lilla Anton♥ blev åxå sjuk i går, han sovde sej genom dagen och när klockan var halv 9 på kvällen ringde han...skulle prata med "Ytia" "Nanne" och "Mommo"
Han ville komma!!!! Kan ni förstå!!! Dom hade kommit om inte Vicktor♥ hade lagt sej! Hoppas dom kommer i dag så att Anton kan få en "Gasch" (glass)!
Tänkte på  en sak  i dag...vi har köpt en grön brödrost från Rusta i Luleå för säkert fem år sen (om inte mer åxå)...den funkar än, är faktiskt riktigt bra! MEN den ser för j*lig ut!
Plast som bränts fast på den och inbrända brödsmulor, ja den ser ut som om den skulle få full pott av bakteriebruttan på "Rent hus". NU har vi bestämt att den får gå med grovsoporna och att vi ska investera i en ny!
Den som säger att rusta inte har grejor som håller vet ingenting!!!! Våran kaffebryggare höll lika länge men den blev åxå så ful och sliten så blev den utbytt efter 6 år!!! Vi har inte tänkt på det eftersom dom funkat så bra! Det finns annat att slösa sina tankar på...
Nu har min minsting♥ vaknat! Han sitter i min famn och räknar dagarna fram till lördag...nu är det bara 4 dagar kvar!!!
Ha det gött mina vänner från norr till söder!!!!

Kommentarer
Postat av: elli

Städar och plockar nu sedan lunch och sen kommer jag och sara och slingar ditt hår. Åke är på väg till umeå
och jag är ledig det är perfekt för mej att plocka bort dammsamlarna nu inför vårens virus!!

Postat av: Bettan

Men Kajsa, inte kan du väl sponsra Frasse-ägaren och tillika Bitch of the century genom att äta på Frasses? Hon är ju inte klok, goda hamburgare eller inte, jag håller mig till Bacchus när jag är i Haparanda!

2008-03-25 @ 12:19:19
URL: http://elpa.webblogg.se
Postat av: Anna-Lena

Här hos mig syns din klocka iallafall, men du kanske fått de fixat?
Jag hoppar helst över Frasses hamburgare iallafall, har alltid lyckats få nån sena i burgaren och det gör att jag knappt vågar tugga i dom sen.

2008-03-25 @ 12:44:19
Postat av: Cessi

Här verkar det som snön ska regna bort nu , skönt , även om det ser så vackert ut alltid med det vita.
Oh , jag älskar de hamburgarna
som vi brukar äta där på Frasses ! Må jag aldrig hitta
hårstrå elelr sena i dem.....!

2008-03-25 @ 13:31:46
Postat av: Lotta

Inget slår stripsen på frasses inte. fast jag föredrar mcdonalds, för dom har den enda vegan-burgaren.. ;-) Jag ser också din klocka, och vi har nån sån där rensningsgrejs på internet. Nåväl hoppas ni löser problemet med datorn, förstår att du blir irriterad! Kram

2008-03-25 @ 14:08:32
URL: http://lottis.webblogg.se
Postat av: Majsan

Va roligt att se dig i söndags!
Titta in på min blogg, har uppdaterat mig!!!!

2008-03-25 @ 17:15:23
Postat av: ai

Du ÄR SJUK, ELLER?
Och SKRIVER, att BAKA BULLA, tänk på ALLA BACILUSKER!

2008-03-25 @ 18:10:30
Postat av: mamma

Jag tycker nog att du ska hålla dig lugn ännu ett tag. Man blir fortare frisk om man tar det lugnt. Kolla så du inte har halsfluss.

2008-03-25 @ 19:07:09
Postat av: Annika

Jasså, nu blir jag ju förbannad!! :)
Låg faktiskt på soffan och löste Sudoku....fast det är klart, man kanske måste ta igen sig pga sockerchock av påskmusten och fantan från kvällen innan!!!!
Problemet är att dom aldrig säger vart dom ska fara, annars hade jag hakat på!!!

2008-03-25 @ 20:12:02
Postat av: Fia

hamburgare har aldrig varit nån favorit... Har Max öppnat i happis?

Krya på dig!

2008-03-26 @ 06:05:26
URL: http://lunasmammas.webblogg.se
Postat av: Ulle

Fårstår dig!!! Finns inget som är så irriterande som när datorn inte uppför sig som man vill. En del säger att det är handhavande fel, men det är inte sant. Min har då en egen vilja. Kan bli så arg att jag vill kasta ut eländer genom rutan.

2008-03-26 @ 08:30:49
Postat av: Nina

det är mycket frusterande när inte datorn eller diverse tillhörande prylar lever sitt eget lilla liv, jag hade nyss problem med tangentbordet...den skrev inga v-bokstäver.

2008-03-26 @ 09:42:22
Postat av: Ulla

Nästan lite trist med grejer som aldrig går sönder för då känns det som att man måste ha kvar dom, hur fula och slitna dom än är. :-)
Bara datorer, videoapparater och mobiler borde aldrig få gå sönder för det är så jobbigt att lära sig hantera den nya...

2008-03-26 @ 15:29:39
Postat av: Linda

Jag ser din klocka iaf!
Jag fick mat från Max idag o så glömde jag d viktigaste, chillicheese!!

2008-03-26 @ 19:49:57

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)