Glasögon och smörgåstårta...

Har vart till stan och hämtat ut mina glasögon, det gick åt många justeringar innan jag var nöjd plus att jag fick min agamla glasögon justerade till de andra kundernas stora förtret...dom fick vänta!
Sen for vi till Maxi och handlade ingredienser till en smörgåstårta för ungarna var så sugna så nu ska vi  börja mumsla på den. Emma och Joannah är så duktiga och snabba på att göra smörgåstårta.
Vi ska dricka faktiskt julmust till, kläm på den ni!
Janne har vart till Tore Henriksson och beställt ett fodral till min mobiltelefon fast jag hinner inte få den innan vi åker...
Nu ska jag sätta mej till bords! Önskar mej själv en smaklig måltid och det vet jag att  jag kommer att få åxå!

Kom på en sak......

Läste i en kvällstidning i går att vi människor har slutat bry oss, men jag vill inte riktigt hålla med om den saken! Ni kommer väl ihåg killen som blev sparkad ihjäl bara för att han talade om för ett gäng fulla killar att man inte bör kissa i en portuppgång! Straffet för dessa killar blev ju som kyss mej i arslet. Jämför man då straffet på om nån tjuvskjuter en älg...det äblir ju nästan dödsstraff!
Hur har det blivit så snett i vårt land? Vad kan vi göra för att ändra på det? I en by häromkring för nåra år sen blev en människa nästan lynchad för att han skjutit en älg på "fel sida"...det kanske ska börjas med moral och lagar nånstans men jag tycker att ett människoliv är betydligt mycket mera värt än en tjuvskjuten älg!
Vad tycker ni?
Ha en bra dag kära bloggare!

Måndagmorgon

Min första lediga dag på länge och vad gör man? jo kliver upp klockan 06,00...
Ser på kommentarerna att jag borde ge Ondskan en chans, men jag tycker inte om att se människor lida, även om det bara är på film...så nu undrar jag en sak?!.....FÅR DEN FILMEN ETT BRA SLUT?
Nu ska jag gå på toan och försöka hinna läsa första sidan op Kaspers nya Kalle Anka tidning...ha en bra förmiddag!

Ondskan

Kom på en grej! det har ju körts en massa reklam om "Ondskan" ni vet den där svenska djupa filmen som inte jag har sett eller kommer att se.
Vi satt en kväll framför tv:n och såg nåt som jag i dagsläget inte minns vad det var, så kom det en reklampaus...med just Ondskan...Plötsligt säger nån i filmen: Har du knullat kökshoran...Kasper snappade upp det direkt men hörde inte riktigt vad som sades så han sa detta: Har du knyllat kökslådan.......Jag höll på dö... tack och lov var Kasper just när han sa det på väg till köket och hämta ett päron, så vi kunde dra diskret på munnen, jag sa till Kasper att man ska inte säga så, och han sa bara "okej mamma".
Sen var vi ju i torsdags på vårdcentralen och den där jäkla reklamen kom i gen men jag trodde faktiskt inte att han skulle reagera men det gjorde han!!!!! Exakt samma sak sa han, alltså det om kökslådan, jag sa att han får faktiskt inte säga så, att det är fula ord i den meningen, "varför säger dom det i tv:n då" frågade han, "för att dom är dumma" sa jag. Resten av väntetiden lekte han "sten, sax och påse" med sej själv...det var som att se mr Bean in live...
Svårt att förklara för barn när det blir så har, jag tycker inte att tv sak visa sån typ av reklam så tidigt på kvällen eller vad tycker ni kära bloggare?

Muck!!!!!!

Nu har jag jobbat mitt sista pass! Ska fira med en promenad... I går skulle jag och Annika göra en hemsk...sak i Vuono men vi fick främmande och det var så roligt för dom som kom brukar sällan eller  aldrig komma tillsammans.
Det resulterade i att jag vaknade klockan tio över ett med jordens huvudvärk...dom hade en rödvinsflaska med...och jag tror att jag måste börja undvika rödvin...
Jag råkade säga till min kära syster att jag tänker ta med mej min flytväst  när vi åker till våran resa, och nu ringer telefonen varm för att höra om det är sant....och det är det!
OM det skulle hända nåt så har jag ju min flytväst, inte tänker dom andra desperata passagerarna på att jag är en 6barnsmamma som vill hem hel och levande till mina barn, och dessutom  så kan ju jag hjälpa andra människor när jag redan har en, eller hur?
Ska bara kolla att jag tar en sån handväska med mej så jag kan pressa in flytvästen i den för då har jag ju med den hela tiden!!! Fasen vad smart jag är!
Ska nu sätta in en fläskkarre i ugnen och ta min promenad1
Ha en fortsatt bra söndag kära bloggare!

Lördag

Vilket väder vi har! I går snö och jag grämde mej så eftersom jag inga vinterdäck har...Fast idag jublade jag för vägen är ju bar nu...där sparade jag på dubbarna...
har haft ett otroligt hetsigt pass på jobbet i dag, herre min je vad folk det har vart! Hela tiden! Det är första gången jag jobbar detta pass så jag måste säga att dom som jobbar där jämt gör det bra!
Ett problem till i morgon är att det är dags för vintertid och jag öppnar...säkert är jag där redan halv 7...
Janne har gjort potatisgratäng och renstek till middag och det var så gott, skulle behöva gå  flera mil efter denna middag...Ska föresten gå med Mervi senare i kväll om jag orkar...
Jag känner mej så stressad med allting, har till och med haft stickningar i bröstet, tror att jag stressar upp mej när ungarna är sjuka och jag måste jobba osv.
Måste börja ta det lugnt med livet, har tänkt att starta på måndag lite lätt och gå fullt ut sen när vi vart på vår resa nästa helg, mår lite ångestdåligt för att måsta lämna mina älskade ungar hemma, hoppas helgen blir lyckad för oss alla och att den går fort.
Nu ska jag vara social med min familj! Trevlig lördagskväll alla bloggare!

Amarylliskrukning

I går krukade jag och Emma nästan 400 amaryllislökar samtidigt in tog vi varsitt glas vitt vin...vi hade en trevlig stund och fort gick det.
I dag regnsnöar det så Janne skulle anpassa sitt arbete till min arbetstid! Det är väl kärlek?
Kasper kan inte stötta foten riktigt till hundra procent ännu men ingen behöver bära han i alla fall!
Lydia och HEnny är inbjudna till en halloweenfest hos en kompis i dag och det ser dom verkligen framemot!
Nu ska jag äta en soppa som jag köpt från glassbilen och som jag värmt i micron, börjar bli hjärtinnerligt trött på Billys pizza...
Ha en bra dag!

En rolig grej...hahaha...

Är idag som sagt hemma med två sjuka barn och tänkte lämna dom hem med varandra medan jag åkte in till stan och justera bågarna samt handla lite...och det gjorde jag ...när jag kom till Maxi träffade jag Anki och vi pratade på som vanligt...nästan...sen kom jag till kassan och där var Anki igen så jag frågade henne om hon inte sett att jag tagit bort rastaflätorna..."Jag kunde inte säga nåt för jag blev osäker på om det var du eller Elli" Det är humor!!!!! Anki kände inte igen sin afrikasyster bara för att flätorna var borta...hahaha...det var så roligt så jag flinar ännu!
Ungarna klarade sej bra utan mej och dom var så duktiga och hjälpte till med att packa upp påsarna, det återstår att se vad Peppe säger om ordningen i kylen sen när han kommer hem!

Minne blott...

Nu i kväll har jag med hjälp av Emma och Joannah tagit bort mina rastaflätor...det gick åt mycket balsam och hår... men Janne är nöjd för nu kan han nosa i mitt riktiga hår! Känns lite naket och konstigt men min käre man är mkt nöjd!
Jag blir hemma i morgon åxå för Kasper kan inte riktigt  stötta foten och Pontus är ordntligt sjuk, han har feber och ont i huvudet.
Lydia blev så glad över häxklänningen som jag köpt åt hon från Jala att hon fixade fikat nu i kväll...på en bricka serverade hon kaviarmackor!!!Förstår ni hur mkt jag dyrkan den ungen!!
Kram och godnatt från som kanske måste använda hatt....

Nu är vi hemma igen...

Nu har vi kommit hem från Happis och Kasper fick gråta lite när doktorn klämde på hans fot.
Han skulle ha fått kryckor men jag sa att då slår han ihjäl sej...Röntgen på fredag om han får mer ont och om det inte går över så blir det röntgen på måndag.
Nu ska jag gå ut på altanen med Emma...

Toalettbus med fotskada...

I går lekte Kasper och Vicktor på lilltoan, vi tyckte inte att det var nåt att bråka om för dom låste bara dörren för att sen låsa upp den men...helt plötsligt öppnades ytterdörren och en gallskrikande Kasper kröp in...jag rusade ju ut i hallen och bar in honom på soffan, och innan jag fick ur honom var han hade ont...
Kontentan av det hela var det att pojkarna låst in sej på toan och hade vissa problem med att ta sej ut så medan Vicktor kämpade med att få upp låset så öppnade Kasper fönstret och hoppade ut!!!......Han slog sej i hälen och kunde inte gå på hela kvällen, inget var bra, Wille kom och avledde han men det slutade med att dom satt framför tv n och kollade på film och småslamsade. Sen när Wille for så var det bara mamma som gällde, fick kånka och bara han och han hade ont och inget var bra. Arne och Karin kom och vi satt oss vid köksbordet och pratade, till slut satte Jesper fram lite vindruvor som han åt och till slut somnade han! Puh!!!
I morse trodde jag att det var bra men det var det inte så nu har jag ringt till magnesylverksatn och fått en tid till klockan tio!
Det är inte svullet och det synns absolut inget vad jag kan se men eftersom han inte kan stötta foten så är det ju bäst att visa upp den!
Ha en bra dag!

Tisdag

Jag har vart väldigt flitig i dag och ändå har jag mycket ogjort... Just nu står Lydia och Henny och gör varma mackor till sej själva, dom har varsitt förkläde på sej och ser så huslliga ut!
Majbritt från Arbetsförmedlingen har ringt mej när jag var ner på skolan och jag undrar så vad hon hade för ärende...men hon skulle ringa igen. I dag ska jag till kyrkokörsträningen för första gången nu i höst och jag är så sugen!
Har nu ratat med Majbritt och hon skulle kolla upp ev fortsatt arbete på min praktikplats, med lönebidrag, men hon ringde upp mej igen och sa att facket godkänner inte det eftersom det redan finns deltidare där och då är det fel att ta in lönebidragare, fast det visste jag redan!
Nu har jag goda chanser till att få gå handelskursen och åxå finska kursen eftersom jag inte behöver arbeta under uppsägningstiden så kan jag gå kurserna i stället för jag behöver inget aktivitetsstöd då och det är ju bra!
Janne har åkt till stan igen för att hämta medecin till Kasper, han kliar sej hela nätterna och behöver det!
Nästa vecka ska jag hjälpa Janne att städa upp i garaget för han har fått amaryllislökarna och dom måste få plats där.
I dag blir det potatisgratäng och hamburgare och kanske ett glas vin för jag känner för att fira...
Pratade med en vän i dag som inte mår så bra, hon berättade för mej att en kille hon känner sa till henne att om hon skulle se sej själv med hans ögon så skulle hon vara glad!
Kläm på den mina läskunniga bloggare!!!

Ser framemot tre lediga dagar...

Ja nu har jag jobbat klart för denna helg och jag måste säga att det ska bli skönt att vara ledig... I går när jag kom till jobbet flöt allting mkt bra ända tills klockan blev ca kvart i tio och en man kom in och frågade mej om det var min Volvo som stod utanför? Jag hann ju tänka en miljon saker innan han sa att jag hade lämnat nycklarna i bildörren...Jag sprang ju ut men först tackade jag ju hohom så klart, mycket riktigt mina nycklar dinglade i låset...Men till min fördel skall sägas att jag faktiskt hade låst den i alla fall... Vi var till Risön i går och grattade svärmor som fyllde 70år. Det var jättekul att träffa allihopa men det kändes samtidigt tomt utan Rune...Han är ju den som alltid skulle hålla tal på tillställningarna men nu var det inget sådant! När vi kom hem så kom Mervi och Ässet förbi och vi planerade lite inför våran resa, måste komma ihåg att ta åksjuketabletterna med inför båtfärden, annars missar jag showen som är våran verkliga orsak till hela resan. Jag måste tillägga från föregående inlägg av mej själv att det var min gamla kjol som gick sönder...snyft... Nu ska jag rädda Emma, Lydia har utsatt henne för roliga gåtor nu i en kvart och jag hör att Emma behöver avbytare... Ha en bra dag!

Bh trauma

Idag har jag och Kasper följt med svärmor till Vårdcentralen i Kalix. Hon har under hela hösten haft så ont i sin arm och jag har lagt ner stor möda på att övertala henne att söka hjälp, till slut fick jag nästan hota med att jag ringer...då ringde hon!
Vi följde med henne till undersökningsrummet och allt var väl tills doktorn bad svärmor ta av sej tröjan...Kasper blev helt förstörd...ni vet ju som har läst min blogg hur han ter sej inför lättklädda damer...Kasper fullkomligt dröp in i båset och satt där och stirrade stint in i väggen! Jag frågade han sen varför han gick dit och då flinade han bara...
När vi var färdiga där gick vi in till lassarettet för att fika!  Svärmor bjöd oss och jag bar brickan till bordet, sen såg vi att vi behövde servetter (inte till att att ta hem...) så jag reste mej och skulle gå till kassan och hämta...då fastnade min älskade och numera pöriga kjol i en stolkarm...stolen ramlade i golvet och kjolen gick sönder...jag kände hur det brände på kinderna men jag höll huvudet högt minsann, "hoppsan" sa jag!
I morgon ska jag slänga in kjolen i kaminen och Janne tänder på, det blir liksom en ceremoni, ungefär som dom gör med dom döda i Indien...
Byn har åxå fått tillökning i går! Jag känner hur lycklig jag skulle ha vart om det hade vart jag och därför unnar jag den familjen all lycka!
Jag tog en öl till maten idag så jag har tänkt ta en till men bara om Janne far och köper ostbågar på Gustavssons...och det kunde han...vi behöver mjölk åxå...
Har pratat med min lillebror åxå i dag och det var så roligt, det blir inte så ofta men nu satsade han och ringde från mobilen.
Tänker överraska med att ringa tillbaks här i veckan men då från Jannes telefon av rent egoistiska och ekonomiska skäl...

Ledig

Jag är ledig mån-ons, börjar jobba klockan ett på torsdag! Har i går fengshuiat på köksbänken och skall fortsätta idag på databordet och Olles skåp och tvbänken mm, fick lite inspiration i fredags...
Joannah skulle komma hem tidigt i dag men jag undrar vad som är tidigt för henne...klockan är ju redan tio minuter över åtta...Nåväl, hon kommer att bli förvånad över mina bänkar i alla fall!!!
Kasper ligger ännu och sover, han är så glad när han fick "emester" från dagis.
I morgon skall jag följa med svärmor till läkaren, hon har haft värk i en arm hela sommaren och har nu äntligen beställt tid  för koll.
Nu ska jag börja plocka lite  så jag får nåt gjort, det är ju på morgonen och kvällen som jag är mest aktiv inom städningen...
Ha en bra dag kära bloggare!

Söndag

Har just kommit hem från jobbet och där gick allting bra...är riktigt förvånad själv faktiskt!
Var på tjejträff hon Annika i fredags och det var jättekul, det blir ju så när man kan sitta och prata med varandra i lugn och ro och det kunde vi, vi sjöng och skrattade åxå...Man lär känna människor på ett helt nytt sätt när man träffas privat och Annika hade gjort så fint där hemma , kändes så välkomnande att bara kliva in genom dörren!
Det är inte alla som lyckas med det! Tack Annika föratt vi fick komma!
I går var vi till Luleå, alla utom Peppe. Jag köpte kläder till våran resa i november, provade inget men tog rejäla strl för säkerhetsskull...
Lydia köpte häxhår så när vi kom hem klädde hon ut sej till häxa med alla tillbehör och så kom hon på att hon behöver en ny häxnäsa så det blir nästa inköp!
På kvällen satt vi och mös framför tv:n allihop och det var både kul och sällsynt...
jag och Emma har satt på en bulldeg och sitter nu och väntar på att den ska jäsa klart så vi får baka ut den.

Kung av Queens

Jag älskar den serien!  Speciellt Arhtur...han är obetalbar!!!
Pontus har cyklat på innebandyn nu och när han kommer tillbaks så ska vi till Gustavssons
 och köpa lite fredagsgotta.
Jag ska sedan på tjejträf till Annika, har redan inhandlat ett stycke "Chapelvin" i bautapack...
Nu ska jag ta ett bad och till er som läser detta och som åxå ska till Annika kan jag bara säga en sak:EFTER BADET BYTER JAG SOCKOR!
janne kom just hem och konstaterade med munnen full att jag inte är så bra på kött...
Köpte grytbitar på Konsum och pommes och grädde...skulle göra en finare fredagsmiddag...Lydia tyckte att köttet var segt och det var det åxå trots att jag kokat det länge efter stekningen, dessutom  smakade likadant som äcklig köttsoppa....Fåsenu om Janne ringer tillverkaren igen! Sist fick han en check på 200kr från Alviksgrisen....
Nu ska jag bada!

Min eleganta outfit...

Fredagmorgon, ungarna skall till skola och dagis men innan det ska dom väckas, kläderna på, frukost för den som kan, väskor med rätt innehåll..mm...
Sen är det då dags för mej!!!!
I dag har jag mina jeans på mej, dom som jag köpte från GK i Pello, en tunika från Gudrun Sjöden som jag fått av min lillasyster som i sin tur fått den av en kompis, rosa sockar med ett litet hål i tårna...som mina snadaler givetvis döljer men som tjejerna hos Annika förmodligen får se i kväll eftersom jag givetvis kommer att glömma byta dom...På min tunika har jag en svart urtvättat Nike tröja med huva som jag fått av älste sonen, och slutligen mina sommar sandaler...har återigen glömt att ta ner andra skor från kallvindan...men i morgon gör vi det nog...om vi hinner för vi har tänkt att åka till Luleå...
Nu ska jag outfita min mage med nåt ätbart så den står sej hela dagen, HA EN BRA DAG FÖR DET SKA JAG FÖRSÖKA HA!

Ännu en dag...

Ja nu har man vart på arbetet igen...mitt mål är ju att inte göra nån miss...att kunna åka hem nöjd med en felfridag... En kund kom in köpte ett kort för 6,50 och jag fick järnsläpp och slog g in 650:-...Det  fixade ju Kerstin till så att när kassan räknas  så ser den stackarn som räknar ett litet felkvitto med min ynkliga namnteckning på... och kunden behövde ju förståss bara betala för sitt kort!!
Här hemmavid har jag börjat få lite fason på min smutsklädeshög...den har minskat med en halv meter nu!
jag vill ha hjälp av Joannah att skicka lite foton via nätet men hon har aldrig tid med det så jag måste tillfråga min älste son och då krävs det planering...kanske det går i morgon.
Vicktor har vart till Sunderbyn på öronkoll i dag och läkaren tror sej ana en hörselgång bakom hans lilla nästan obefintliga öra, det är ju bra för det undrlättar ju för han i framtiden när han ska få ett större öra.
Annika och Janne och Wille har åxå vart här en stund i kväll och det var ju som vanligt väldigt roligt, vår små pojkar hann ju dra sin speciella dans ute i mörkret när dom inte trodde att vi skulle se det innifrån...vi såg...
Har i dag fått mitt guldhalsband från COPerssons, den blev väldigt fin med hjärtat.
Nu ska jag ta och mejla till min kära kusin och till min käre kompis i Stockholm, det var länge sen jag gjorde det eftersom tiden inte riktigt räckt till men jag har nu tid på mej innan Lost börjar.
Ha en bra dag alla ni som läser min blogg!!!

Mobiltelefoner...

Ja nu är man på G igen!!! Janne har förnyat sitt abonnemang på sin telefon och får då för en billig penning en ny Nokia eller Eriksson som jag kommer att få!!!!
Nu är det så att jag är extremt trogen med Nokia och är samtidigt en velpotta så jag vet inte vilken som blir bäst...vill ha den med bäst täckning...har ni som läser denna blogg nån susning om detta?
Fick pengar av min mamma i går plus en jättefin duk som hon broderat till mormor en gång i tiden och som är som ny plus lite lotter som vi hade en stunds skrapterapi med i går. Nå med pengarna i handen gick jag till COPerssons igen och där köpte jag en bismarclänk i silver, den är jättefin! I morgon får jag min guldkedja, iddes inte vänta i stan efter jobbet, jag had brådis hem!
När jag hämtar Kasper fick jag frågan om han får dansa "snoppdansen" hemma!!!....Jag fattade inget så fröken förklarade att det var ett gäng killar som hade brått att dra upp brallorrna när hon kom in i lekrummet...fick som förklaring att dom "bara" dansade "snoppdansen"...Jag sa att Kasper får dansa den dansen hur mkt han vill MEN bara hemma....
Det är så kul att hämta Kasper för i bland har dom verkligen roliga historier att berätta!
Nu ska jag söva lilldansaren och hoppas på att jag inte somnar själv för jag fick även en chokladkaka av mamma som jag och Janne tänkte börja knapra på i dag...

Ett till kräftkalas

I går var jag och Janne till Mervi och Ässet på kräftis, det var väldigt trevligt och gott! Äkta svenska kräftor!
Sen när vi satt där så bokade vi in en resa till Stockholm för att kunna se Annas show  som hon har på båten till Helsingfors, det ska bli väldigt kul fast lite ångest har jag ju förståss att lämna ungarna...
Jag är en sån mamma som har väldigt svårt att lämna dom...Cessi, min lillesyrra säger att det synns på mina ungar att jag har vart hemma med dom för dom är så trygga i sej själva och det kanske stämmer men jag är ändå mesig och har svårt att lämna dom!!!
Idag fyller jag och Elli hela 46 år...tänk om min mamma skulle känna likadant...fast vi bor ju bara 11 mil hemifrån men ändå...
Mamma kommer i morgon men jag är på jobbet då och hinner inte träffa henne fast flickorna skulle ta hand om henne.
jag längtar faktiskt efter min lillesyster, tänk vilken god tårta hon hade komponerat till mej i dag...
Jag har nu på morgonen gjort en till Kasper utan mjölk och ägg och en till oss andra med ägg, är precis klar med dom så nu ska vi ta och fika lite, fåse om Kasper äter sin tårta...om jag inte gjort nån så skulle han ha deppat över det men nu när han har en som han kan äta så kanske han är nöjd med att bara veta att han kan äta om han vill..
Jag ska sen när vi fikat vika klart kläderna i tvättstugan och tvätta lite mera, det finns alltid jobb oavsett om fyller år eller ej!!!
Hoppas att Elli kommer snart för vi har gjort en sån fin present till henne...alla som är invigda i den hemligheten vet...

Kräftkalaset

I lördags hade vi kräftkalas här hos oss. Vi var 38 st barn och vuxna, fullt hus med andra ord!
Det var en mycket rolig fest!!! För att lyckas med en fest så hänger det ju oerhört mycket på vilka gästerna är!!! Och vi hade bara toppstjärningt sällskap här, det var faktiskt jättekul!
Jag är så glad att jag fick chansen att arbetsprova på Gustavssons i somras, för då fick jag lära känna Irene!!!
Plus att jag har fått lära känna min "syster" Anki ännu bättre. jag måste ju säga att man kommit upp sej i sällskapslivet!
Nåväl, vi åt kräftor, pajer, sallader, hemmagjorda snacks, bröd, kakor, läsk,vatten, chips,godis mm....
Vi var både mätta och fulla, en del av oss kom inte i sängs förrns efter klockan 5 på morgonen...
Vi tjejer har planerat en tjejträff om ett par veckor, det är nu Annika som håller i trådarna och vi andra hänger på!!! Det ska bli jättekul!
I söndags for jag min arma dåre till Kalix med syrran och ungarna...jag var ju pigg som en pommac på vägen dit men hemmåt var jag lika pigg som en död fisk...det var ren viljestyrka som tog mej hem...
Nåmen i allafall så var vi på Gk i Morjärv och där fick Pontus syn på en MIGsvets för 1290:-, jag tyckte det var dyrt...men Pontus var eld och lågor...jag bad han ringa till Janne och fråga riktigt säkert, och Janne sa att har vi pengar så...
Sagt och gjort! Jag gjorde slag i saken och rev upp hela himlen för att få tag i ett biträde som kunde hjälpa oss...när biträdet kom så frågade jag han om han kunde hjälpa mej att bära ut den till bilen för den var ju så himlars tung, plus att jag ville se att alla tillbehör fanns med!
Sen skulle ju Pontus ha svetstrådar så jag lämnade han dit med biträdet som ringde till nån som viste nåt och frågade om svetstråd...själv gick jag och kollade på en matta...när Pontus kom skuttandes och sa att vi sett fel på prislappen...det stod 12900:-...mamma mia! tänkte ju jag och gick till biträdet för att avbryta det hela, då hörde jag han säga att vi skulle på tråden på köpet...så jag sa att vi tar nog endast  tråden som var gratis eftersom vi sett fel på priset...jag tyckte det var lite kul och mycket skämmigt...
Nu har jag skrivit klart för i dag eftersom jag har en pladdermaja bakom mej som absolut inte kan hålla tyst.....

hits