Peppisdeg
Koka upp: 1,5dl vatten
1msk sirap
1msk bikarbonat
1msk mald nejlika
1msk mald ingefära
1msk mald kanel
Det skall kokas upp endast hastigt!
Dela 213gr margarin i små bitar
Häll i 4 dl strösocker
Blanda i det du ntss kokade upp hastigt och om du använder assisten så låt den gå tills det blivit en smet, det gör inget om allt margarin inte har smält ordentligt.
Tillsätt 11,5dl vetemjöl och blanda till en fin deg.
Låt degen vila i kylen över natten eller ett par timmar i allafall.
200 graders ugnsvärme.
1msk sirap
1msk bikarbonat
1msk mald nejlika
1msk mald ingefära
1msk mald kanel
Det skall kokas upp endast hastigt!
Dela 213gr margarin i små bitar
Häll i 4 dl strösocker
Blanda i det du ntss kokade upp hastigt och om du använder assisten så låt den gå tills det blivit en smet, det gör inget om allt margarin inte har smält ordentligt.
Tillsätt 11,5dl vetemjöl och blanda till en fin deg.
Låt degen vila i kylen över natten eller ett par timmar i allafall.
200 graders ugnsvärme.
Kommentarer
Postat av: Linda
mums så gott med peppisar!! Ska se om jag kan samla ihop lite ork :)
Postat av: Eira
Åh tack Kajsa!! *skriver ut receptet*
Postat av: Fia
gott med pepparkaksdeg!!! kakorna är jag dock inte så förtjust i =)
Postat av: krätte
PEPPARKAKOR!!! Tack för receptet!
Tack för besöket - Välkommen åter :)