Söndag

Har just kommit hem från jobbet och där gick allting bra...är riktigt förvånad själv faktiskt!
Var på tjejträff hon Annika i fredags och det var jättekul, det blir ju så när man kan sitta och prata med varandra i lugn och ro och det kunde vi, vi sjöng och skrattade åxå...Man lär känna människor på ett helt nytt sätt när man träffas privat och Annika hade gjort så fint där hemma , kändes så välkomnande att bara kliva in genom dörren!
Det är inte alla som lyckas med det! Tack Annika föratt vi fick komma!
I går var vi till Luleå, alla utom Peppe. Jag köpte kläder till våran resa i november, provade inget men tog rejäla strl för säkerhetsskull...
Lydia köpte häxhår så när vi kom hem klädde hon ut sej till häxa med alla tillbehör och så kom hon på att hon behöver en ny häxnäsa så det blir nästa inköp!
På kvällen satt vi och mös framför tv:n allihop och det var både kul och sällsynt...
jag och Emma har satt på en bulldeg och sitter nu och väntar på att den ska jäsa klart så vi får baka ut den.

Kommentarer
Postat av: syster Elli

Ja det var mysigt hos Annika. Jag skrev det i Joannahs blogg, så Annika!!! Läs den!
Du har haft en bra helg kära syster, tänk bara att åka till Luleå med familjen och shoppa kläder. O, vad jag åxå skulle vilja göra det. Kamske nästa gång jag får löneförhöjning. (om ca. 10 år)
Själv var jag som en död sill på lördags kvällen. Mitt i postkodsmiljonären däckade jag. Sen vakna jag upp i polisskolan (TV5) och då åt jag och Åke ostbricka. Det var gott. De starkaste jag drack till det var vatten. Det tar på krafterna att vara på rajtan tajtan, men det kan det vara värt. Du, glöm nu inte att skicka korten från kräftpartyt och tjejfesten!!!!! Kram

2005-10-16 @ 16:13:29
Postat av: Annika

Tack själv!! Det var en jätterolig kväll...! Det här måste vi göra fler ggr, det är så mysigt att få sitta och prata och skratta och framförallt sjunga, alldeles i lugn ro!!!

2005-10-16 @ 16:57:49
Postat av: Anki

Hej!

Jättekul var det i fredags. Tack allihop, framför allt Kajsa för de nya skorna. Och stort tack Annika. Alla trodde hemma att jag tagit fel skor i fyllan. De frågade när jag ska åka och byta tillbaks men bytt är bytt eller hur?

2005-10-16 @ 17:18:15

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)