Om lördag

Vilken hotellfrukost!!! Vi åt rejält och höll oss mätta till vi åt middag på båten!!!
Det fanns allt man kan tänka sej på bordet, det var värre lyxigt åxå för varje bord hade sin egen lila termos med kaffe!
Efter frukosten gick vi på stan och kolla läget. När vi kom till Åhlens så kom Mikke och Anna dit  och det var så roligt att träffa dom! Mitt i vår flanering stötte vi på familjen Hansson!!! Lydias fröken med man och barn och barnbarn...tänk vad häftigt alltså!!!
När vi gått ett tag slank vi in på ett litet fik och tog en kaffe, då bestämd vi oss för en liten tillfällig separation! Vi tjejer drog iväg på en lättare shoppingtur och vad killarna gjorde...dom gick till en pub!
Det blev presenter och kläder och när vi var klara så var vi verkligt "färdiga"...tillbaks till hotellet och packa våra grejor för att sen dra till båten!!!!!
När vi kom till båten så kan jag då inte fatta hur stor den är!!! D
Det var en helt fantastisk båt!!!!  Vi fick våra hytter på 10:onde däck, och dom var verkligen fina och fräscha!
Det blev lite taxfreeshoppande...bla köpte jag ett stor låda gröna kulor som jag älskar, och en orange handväska och en ny  börs...plus att vi shoppade massor av godis hem och lite alkoholhaltiga drycker.
Vi satt i en bar på 7;de däck och drack lite champange medan vi väntade att klockan skulle bli 19,00.
Showen var fantastisk!!!! Anna är otroligt duktig på att sjunga och showa! Jag tyckte att "showen var bra MEN Anna var bäst!!!!
Maten var åxå god, vi tog skagenröra till förrätt, tornadokött till huvudrätt och choklad till efterrätt.
Jag drack endast mineralvatten denna kväll förutom en irish coofee lite senare på kvällen. Ville vara klar i huvud och handling om nåt skulle hända...tänkte ju rädda folk...
Hade en knut i bröstet hela kvällen, tänkte på mina ungar som säkert skulle ha gillat båten...
Efter showen var det ett band från Kroatien som spelade, det var som att gå på konsert, dom var jättebra,
spelade nästan bara pop och rock. Vi drog oss mot våra hytter vid ettiden, vårt resesällskap gick direkt till sin hytt, vi däremot gick till ett kafe och drog i oss varsin pizzaslice och apelsinjaffa.
Båten gungade ytterst lite men det var sövande så jag somnade ganska fort och kände mej så glad eftersom båten var så fin, så häftig...

Kommentarer
Postat av: elli

Klumpen, jag vet!!!!

2005-11-08 @ 18:49:16

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)