Barr...

Nu har vi faktiskt kastat ut granen...den barrade så mkt så kulorna ramlade ner när barren tog slut på kvisten...det blev tomt men ändå är julen kvar för allt annat får stanna ett tag till.
I går höll strömmen på att komma och gå, ytterst irriterande, vad håller vattefall på med?
Har skrivit ett brev till Pontus jumpalärare och ringt om ett intyg från Kling i går och jag är nöjd!
Ska vara på fackmöte i dag klockan tre, fåse vad det ger...Tänker inte strida och förhala hur mkt som helst eftersom det då kan bli så att jag måste vara på mitt gamla jobb och göra det jag kan under uppsägningen och anledning till uppsägningen är ju att jag inte klarar av att jobba där pga min onda arm!
Har sån värk i den efter enaste simningen i måndags, måste ringa och kolla om det är bra att simma elller inte.
Nu ska vi göra lunch och sen går jag och ungarna till Anki, Kasper är så sugen på att leka med Rasmus i dag och Lydia är ju alltid sugen på att leka med Henny...
Ha en bra dag kära bloggare för det ska jag ha!
Börjar föresten nästa tisdag med viktväktarna! Håll tummarna för mej att det lyckas denna gång åxå men åxå att det kommer att hålla!

Kommentarer
Postat av: Annika

Klart att du klarar det med VV, men gå inte ner så mycket som du gick ner förra gången. Då gick du ner alldeles för mycket!! :-)

Postat av: majsan

Jag tror att Styrman har någon slags spak som han dra i för all djävlas och sedan säga att "se nu hur det går när vi har Vattenfall" eller vad tror du?

2006-01-04 @ 16:23:28
URL: http://majsan43.webblogg.se
Postat av: elli

Jag VET att du kommer att klara av vv. Men jag håller med Annika, inte lika mycket som sist för då såg du inte frisk ut. Ser fram emot ert besök i kväll. Har tagit upp Annelis goda tårta från frysen. Tack Anneli!!!! (jag vet ju att du läser deta)

2006-01-04 @ 17:05:41
URL: http://elli.webblogg.se
Postat av: aegnes

kan inte systrana från karungi nånsin stanna till i vojakkala när ni drar förbi eller har ni inte hittat bromsen på bilen?!

2006-01-04 @ 18:46:10
Postat av: aegnes

hmmm systrana från karungi och kukkola menar jag, hu vad fingrarna slinter.

2006-01-04 @ 18:47:45
Postat av: häxan1

Vojne, vojne, va mycket barr.

2006-01-04 @ 20:53:02
Postat av: Monica

Håller tummarna! Tänk om man skulle orka börja igen på VV alltså. Gick också bra för mig förra gången fram till dess jag gick i den berömda väggen. Krävs koncentration och motivering för att orka. Kanske tar det steget igen. När börjar VV igen? Har alltid sagt att simning är skadligt, men tycker det är roligt att ni besöker vår simhall:).

2006-01-05 @ 18:06:38
URL: http://monica.webblogg.se
Postat av: Anki

Vattenspinningen börjar ju som sagt på tisdag. Det kan ju inte vara så farligt för armen.
Visst klarar du vv=) Kanske utan dem också vi kan väl försöka alla tillsammans gå ner en kärring....tillsammans ca 100kg eller????

2006-01-05 @ 21:40:27
URL: http://anki.webblogg.se
Postat av: Erik

Håller tummarna för dig, syster.

2006-01-06 @ 09:14:34

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)