Födelsedagen

image445
I går kväll var pappan♥  och  ena storebrodern♥ i familjen ute på bastukväll så Vicktor♥ var då den som hjälpte mej med tårtan och den blev jättebra!!!

image446
Så här fin blev våran ormtårta!

image447
En överlycklig Kasper♥ öppnade ett av sina paket(Lego)!

image448
Algot♥ satte sej i ena hörnskåpet och mumsade på en glass!

 
 image449
Anton♥ som inte var riktigt frisk men blev så överglad när han hittade läskebackarna...han bar så mkt han hann!

Kaspers♥ kompisar kom och det var en massa paket som öppnades och pengar som räknades...
 Sen blev det fika och jag tror att deras magar stod i alla hörn...dom fick dricka så mkt läsk dom ville.
Dom var åxå ut och brottades i snön, sjöblöta i svett kom dom in och fortsatte med läsk och chips och legobygge.
Sen fikade vi vuxna av det som var kvar...

Det var så roligt när alla barn♥ och barnbarn♥ var hemma...det är lycka för mej!!! Beating Heart
  
Middagen bestod av klyftpotatis ( Kasper♥ ville ha mjölkmakaroner och det fick han givetsvis) och mumsligt kött...nu är i allafall jag mätt och belåten och i behov av en liten lur i soffan innan körslaget börjar...JC i Hammerfall är ju med!!!

I går på Lets Dance fick vi se en skymt att MW♥!!! Tårarna trillade på mej och Emma?...det är så längesen vi såg honom...

Nu är Ida♥ hos Lydia♥ och dom...badar...!!! Dom har vart i K på kalas hos Filip.

TACK alla ni som gjort Kaspers♥ 8 årsdag så fin och bra och lycklig!!!
Ha en riktigt trevlig och mysig kväll nu!!!

Malin♥!!! Ni kommer när ni är friska och krya och orkar fika ordentligt för då gör jag en ny tårta!!! Och chokladbollar givetvis!!!Bouncing Hearts

Grattis min älskade unge!!!

Kasper
I morgon fyller Kasper hela 8 år!!! Tiden går så fort!  På denna bild är han på väg till sin första skoldag!
Egentligen borde han ligga i sängen nu men icket....
Själv ska jag börja med tårtan, bild kommer i morgon...Han skulle ha en ormtårta...


Nu har mamman i Arboga vaknat! Kan inte för mitt liv vilja vara i hennes ställe just nu! Tänk att ha klarat livet själv men inte barnen...mitt hjärta gråter!

Jag har problem med datorn och skulle vilja att ni med lösen skickar det till min mejl...kommer inte i håg alla och det är så retfullt!
[email protected]

Gammalt och Nytt!

image443
Våran äckliga gamla brödrost...som vi bytte ut mot...

image444
...En ny fin i retrostil!
199:- från Rusta!!!

Annars har här vart full rulle från tidig morgon...Jag vaknade av en ruskig mardröm...så ruskig att jag fick väcka Janne♥...jag vågade inte gå på toan själv och jag var ruskigt pinknödig.
Sen tvingade jag honom att gå och kolla alla ungarna♥ så att dom låg i sina sängar och sov...!

Kasper♥ har vart hos Maret i dag och där konstaterades det att han har två hål att fixa... Vi fick ny tid till Urban nästa torsdag...fasen vad jag gruvar mej...I dag var han så jätteduktig. Maret tog två röntgenbilder på mindre än en minut...förra gången tog en bild 45 minuter!

Vi hade med oss Vicktor♥ men de andra fick stanna hemma och kocka sin egen lunch!
Vi som for till stan skulle minsann äta på Max!!!
Vi beställde och satte oss ner att äta! Jag tog ett Maxmål utan gegga!!!

Jag tog två tuggor och när jag så bet i hamburgaren för att mumsa i mej den tredje tuggan smakade det så äckligt att jag var tvungen att spotta ut biten i servetten...sen kollade jag vad det var och kan ni gissa!!!!???
Jo ÄCKLIG JÄVLA KETCHUP!!!! Jag fick kväljningar och rusade på toan (som lyckligtvis var ledig) där jag sköljde munnen och kastade upp morgonens frukost!!!
Ni ska veta att ketchup är det absolut äckligaste jag vet!!! Lukten gör mej spyfärdig!
När jag kom tillbaks till bordet ville Kasper♥ ge mej sin hamburgare, han blev så rädd när jag rusade i väg så han fick ont i magen och kunde inte äta mer. (Senare talade han om för mej att han tappade matlusten när han såg min ketchupäckliga hamburgare utspottad i hans tomma påse där maxboxen vart i.)

Detta mina vänner var faktiskt en fruktansvärt traumatisk upplevelse för mej!
Jag gick inte och påtalade detta för personalen för det var en väldigt lång kö, nej nej, jag åt Dajm till lunch i dag!

Nåväl...jag har hunnit baka en tårtbotten, 30 st blåbärsmuffins(eller som mervi sa: blåbärsgrottor...) och dubbel sats med drömmar.  Imorgon skall jag göra ägg och mjölkfria mockarutor med cocos på.

Kasper♥ ligger nu i säng och ser på Scoobidoo, Lydia♥ och Johanna♥ idkar fotbad! Dom var sugen på bastubad men jag sa att vi får ta det i morgon istället för jag måste tvätta och tumla kläder och då håller inte säkringarna för bastun.

Nu mina vänner väntar en löjromsmacka på att bli uppäten av mej!!!
Ha det bra alla ni!!!

Onsdag

image440
Så här långt var Lydias♥ hår före klippningen...

image442
image441
...Å så här fin blev hon!
Men så lycklig hon är min sessa♥ nu.  Hennes dröm har ju varit att få sitt hår som Sara♥!
Som kronan på verket kom hennes kompis Johanna♥ från Luleå på besök och hon skall stanna några dagar.
Dom har hunnit med badkarsbad,tvåltillverkning,kvällsmys,kortspel och nu ligger dom i sängen och virkar...
7åringen♥ har gått och lagt sej...han längtar först och främst till i morgon för då är det bara två dagar kvar till födelsedagen.
Har köpt hans present idag och han är så spänd!
I morgon väntar ett tandläkarbesök och efter det ett besök på Max. Vicktor♥ skall följa med för han har faktiskt aldrig vart på Max i Haparanda och ätit minsann...
Nu ska jag borsta tänderna och krypa till kojs, det är en ny dag i morgon med nya möjligheter att vakna till!
Ha det gött!!!

Godmorgon!!!

 Throw Computer Min dator har fått fnatt! Jag är sjukt irriterad! Skrivstilen är inte vad den ska vara, klockan synns inte, fotonen går bara att lägga in i full storlek och så försvinner alla lösenord...
Joannah♥ ser min klocka på sin dator så det är nåt med inställningarna på denna dator.
Någon har tryckt på nån "internetrensarknapp" och denne ngn har gjort mej arg!!! Min dator!!!! Jag trycker på knappar om det behövs!!! Eller Jesper♥, för han vet ju åtminstone vad han gör...i dag ska han få försöka ordna upp denna dator. Jag kommer inte i håg alla löseord heller...Jaja, nog tjatat om det!
I går var det första gången som jag stannat hemma från jobb pga av sjukdom!!! Vakande med migrän och ont i halsen, febrig och hostig... Mitt på dan mådde jag lite bättre och försökte sitta i solen en stund men det var så kallt... Vi grillade korv ute till lunch och hade mkt fina lunchgäster!!! Mamman i den familjen låg visst på soffan och vilade upp sej från kvällen före...hehehehe...
I går var Janne♥ och Pontus♥ på Max och VIPåt. det var så mkt folk där så det var inte riktigt klokt! Dom har ju goda hamburgare där men jag undrar om dom slår Frasses...då snackar jag om den som är på busstationen!
Kasper♥ och Vicktor♥ var ute i 4 timmar i går...dom hade så roligt, höll på att göra en igloo sa dom...skalll ut och fota den lite senare i dag. Det ser faktiskt ut att bli en fin och solig dag i dag. Jag vågar inte ta nån prommis på isen eller så för jag har så ont i bröstet av all hosta, men sitta i solen går bra. Det känns som att jag inte skall anstränga mej och då går jag på den känslan...Herregud, jag brukar aldrig vara sjuk!!!
Jag vill absolut inte  och får absolut inte heller smitta ner nån på mitt jobb!
Funderar på att baka lite bullar i dag...dom var så goda dom jag gjorde med vaniljkräm så jag tror inte att det kommer att finnas kvar av dom till lördag...
I morgon skall min prinsessa till frissan! Spännande ska det bli! Jag skall åxå passa på att handla till kalaset på lördag. Ni vet det viktigaste...presenten!!!! Janne har vart och sett ut en Lego som kostat kring 500 kr och som nu kostade 200 nånting.  Mitt huvud har lite dunkelidunk ännu.  Janne skall visa upp bussen på besiktningen i dag och då kan ju faktiskt han eventuellt köpa presenten.
Lilla Anton♥ blev åxå sjuk i går, han sovde sej genom dagen och när klockan var halv 9 på kvällen ringde han...skulle prata med "Ytia" "Nanne" och "Mommo"
Han ville komma!!!! Kan ni förstå!!! Dom hade kommit om inte Vicktor♥ hade lagt sej! Hoppas dom kommer i dag så att Anton kan få en "Gasch" (glass)!
Tänkte på  en sak  i dag...vi har köpt en grön brödrost från Rusta i Luleå för säkert fem år sen (om inte mer åxå)...den funkar än, är faktiskt riktigt bra! MEN den ser för j*lig ut!
Plast som bränts fast på den och inbrända brödsmulor, ja den ser ut som om den skulle få full pott av bakteriebruttan på "Rent hus". NU har vi bestämt att den får gå med grovsoporna och att vi ska investera i en ny!
Den som säger att rusta inte har grejor som håller vet ingenting!!!! Våran kaffebryggare höll lika länge men den blev åxå så ful och sliten så blev den utbytt efter 6 år!!! Vi har inte tänkt på det eftersom dom funkat så bra! Det finns annat att slösa sina tankar på...
Nu har min minsting♥ vaknat! Han sitter i min famn och räknar dagarna fram till lördag...nu är det bara 4 dagar kvar!!!
Ha det gött mina vänner från norr till söder!!!!

Påskdagen med ett litet tillägg...

Pigg som en jedrans Pommac var jag i morse...klev upp fem i 6. Satte på kaffe och gjorde två ostmackor innan jag bäddade ner mej i soffan och kollade på två avsnitt av "Det okända". Sen blev jag så skrajsen så jag inte vågade röra mej ur soffan till Janne♥ klev upp vid 8 tiden...
Till kyrkan for jag tjugo i 11 för att vara kyrkovärd och jag måste ju säga att denna gång var segare än värsta tuggummi...
Sen har det vart full rulle efter det!
image438
Jag bakade bullar och gjorde chokladbollar, några med coccos och några med pärlsocker.
Nu har Janne♥ och Lydia♥ åkt till Risön med Famme♥. Hon ville hem i dag fast vi sa att hon kunde vänta till i morgon.
Hon blev nog trött!
Anton♥ har vart efter henne som en kardborre så Lydia♥ har haft lite ledigt...Lydia♥ sa att hon har faktiskt hunnit läsa en hel bok!!!
I går sovde hon över hos Joannah♥ och Peter♥. Vi var allihopa där på middag i går. Men så god mat vi fick!!!
Jag körde (som vanligt) hem och när vi kom hem blev jag så trött...somnade med Kasper♥ halv tio...proppmätt!!!
image439
Så här snygg var Nicke♥ med Joannahs♥ glasögon!!! Förutom barnen så var det jag och Nicke♥ och Mauritz♥ som fick visa de andra att man kan faktiskt ha kul utan alkohol!!! 
Kick Me
I morgon är det jobb som väntar och sen fortsatt bakning till Kaspers♥ kalas.  Möjligen att Elli♥ kan komma och slinga mitt hår...kan du?
Nu ska jag sätta mej ner i soffan och ta det lugnt ett tag. Om solen skiner i morgon blir det en skidtur!
Ha det gott kära vänner!!!

Ser att klockan är borta???? Sen funkar inte allt som det ska här i denna blogg...har ni samma problem eller är min blogg lite rostig...?
Håller föresten tummarna på att en av Sveriges bästa kommedienn piggnar till och kan fortsätta roa oss svenskar! Talar om Lasse Brandeby♥ förståss!!! jag har vaknat med migrän, halsont och allmänt ynklig... fåse hur denna dag slutar.../Kram

Långfredag

image437
Kasper och Vicktor(lite skymd) målar ägg. kasper får ju inte äta dom men måla går bra!
Det hela slutade med att Vicktor lessnade och överlät äggmålningen på mej.

image436
Så här fin var min prinsessa när hon var ute och påskade med sina kompisar. hon och Henny kom på att Lydia skulle vara ett ägg i en äggkartong och det var faktiskt väldigt kul!!!

image434
Till sist en bild som jag tyckte var väldigt cool...Peppe stod för arrangemanget...
Jag har nu beslutat att använda denna blogg ett tag eftersom jag känner för det just nu!
Håller på att bli sjuk jag, känner mej lite hängig och har en lätt huvudvärk.
har i allafall hunnit med jobbet och det gick jättebra som vanligt. Sen har jag bakat en äggfri äppelkaka, gjort avacadosallad, lammstek, målat ägg, moppat golvet, röjt undan efter lunchen och tatt en dusch.
Janne har hämtat Famme och nu sitter vi allihopa och väntar på att maten skall bli klar.
Måste göra en egen potatisrätt till mej och Kasper, blir nog inte gratäng för ingen av oss är så överdrivet förtjust i det.
Hoppas ni allihopa får en riktigt låååååång fredag!!!


hits