Hem till gården

ja nu har jag äntligen fått en jämnlike vad det gäller den otroligt schyssta serien från Englands landsbygd, min lillasyster är nämligen lika galen i den som jag...
Jag förde mina små gullpluttar till skola/dagis, pratade med mina vänner Berit och Mervi om lite av varje, sen for jag hem och började planera inför dagens avsnitt, hade missat ett i går och därför kändes ju dagens avsnitt extra kul eftersom vi skulle se två st!!!
När jag kommer hem så har min andra syster anlänt, då talade jag om för henne att hennes goda vän och kollega får jobba ensam på eftermiddagen eftersom vikarien fått migrän. Sen satte jag slingor i hennes redan slingade hår, det blev bra, men det syntes inte så bra effekt...
Nåväl jag och lillasyster planerade en liten tipsprommenad åt Elli under tv seriens gång, men se det behövde vi inte alls för hon var som klistrad vid tv.n...
innan andra delen skulle börja gick jag och Elli till Pontus rum för att fixa hans databord på ett sånt sätt som gjorde rummet lite större, men dra mej baklänges vad vi fick kämpa föratt få i hop bordet...så jag missade faktiskt del två!!!!
Men kom sedan på att nu på måndag kan jag ha en ny höjdar dag vid tv!
Jag har en vän som har en släkting som inte mår så bra och som faktiskt ingen framtid heller har, och det känns så oerhört sorgligt, jag känner inte personen i fråga men jag känner min vän som är väldigt lessen, jag hoppas att min vän får en bra helg trots allt!
Jag känner mej glad över att få vara frisk och att min familj får vara det, är ju visserligen sjukskriven pga av min högra arm men det känns ändå som en fjärt i rymden vid jämförelse.
Nu ska jag förtära veckans första osbågspåse, jag äter i o f  inte hela påsen själv, det ska vara OLW, den har en lite godare ostsmak.
I morgon ska vi till Seittu och bada bastu och grilla, jag hoppas att vi blir många, det behövs lite ljus i höstmörkret.
jag ska grilla korv tror jag...

Kommentarer
Postat av: den andra systern...

Hm, du är verkligen enn schysst syrra!!!!

2005-09-11 @ 13:17:22

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)