Vilken dag....

För det första så fick ungarna resterna från lunchen till middag så det gick ingen nöd på dom, ja alla utom Lydia för hon åt tacos hos Henny.
Sen var jag en sväng till mina guddöttrar och vi drog igenom schlagerlåtarna och skrev listor, kan ju säga att den som stod längst ner på vår lista, alltså bland dom 5sämsta, där hamnade vinnaren....
När jag kom hem for Janne till Heikki på bastu och wiskykväll så vi hade lugna gatan här...
I dag har alltså jag och Nina debuterat som kyrkvärdar och det gick jättebra, vi hade nu inte så våldsamt stor publik och det var ju tur så här första gången.
Sen har vi hunnit med en skidtävling i Mattila där Hampus fick den snabbaste tiden och Kasper kom fyra, vet inte vad David hamnade på för plats men alla var jätteduktiga och fick både medaljer och priser.
Nu har jag en karre i ugnen och Janne har fart och kört hästen, Lydia sitter med matten och sen ska hon bada, Kasper leker med sitt pris...en påse med dinosaurier...förståss...vad skulle det annars ha vart...
Jag är svinsugen på att möblera om lite eller mycket...kanske jag passar på nu när husbonden är ute... Jag ska sätta in en bild på skidåkarna här om jag har den kunskapen att göra det men det ser ni ju!
Ska föresten vika lite tvätt så att berget försvinner nån gång, usch jag tycker att vi har för mycket möbler här nu, det känns så pressigt när man ska städa åxå, kanske det blir ett lass till Pello igen!?
Lillasyster! Var är du? Håller föresten med Kikki att det skulle vara kul om alla som läser bloggen skriver en liten kommentar!
Kram på er alla som läser min blogg ialla fall!

Kommentarer
Postat av: Sussi

Vem bor i Pello *Sitter nyfiken m öppen mun*, får man föra möbler dit? Trodde man lämnade dom till :D, moahahaha! Kul me skidtävling - bra priser åxå minsann... Amen!

2006-03-19 @ 15:56:48
Postat av: Kajsa

Sussi! Min mamma och pappa bor i Pello och där har vi åxå vår "stuga"

2006-03-19 @ 15:58:30
Postat av: Sussi

Aaaaaa.. då fattar jag! Mycke möbler i stugan då... =D

2006-03-19 @ 16:03:57
Postat av: Mamma

Det var ett fint kort på vinnarna. Du gjorde alltså inte bort dig idag när du var kyrkvärd? Har nyss pratat med din lilla syster, och din lillebror. Jag röstade inte på Carola, andreas Jonsson var bäst.Nej nu kommer Keno , hoppas att det blir vinst

2006-03-19 @ 17:01:28
Postat av: Nina

Jag lämnar väl en kommenatr jag oxå, bara för att visa att jag har varit på kvällssysselsättning...läsa bloggar.

Ja vi klarade det bra, men det där med att vet när man skall stå upp...vojne, vojne vad bliva av det.

Nå bra gick det i alla fall, vi kan inte klaga, du knockade inte någon med "stången" !! Och jag kunde läsa från boken....

Guds frid på dig så här en söndags kväll.!!!!!!

Postat av: Nina

Glömde skiva *SKRATT* bakom sista meningen......

2006-03-19 @ 19:34:48
URL: http://anin.blogg.se

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)