Trött

Fy så trött jag är...kliver upp vid 6 tiden och sen är det liksom full rulle resten av den vakna tiden.
Kanske det känns extra tröttsamt i dag eftersom jag vart till stan igen...när man bor så här på landet så kan det ju faktiskt vara väldigt tröttsamt med dylika stadsresor!
Janne har fart på ett möte och när han kommer hem ska vi kolla in en Wallanderfilm som vi lånat av Joannah. Kasper badar oljebad just nu och sen ska jag smörja in han med kortisonsalva, han har så mkt eksem och kliar sej som bara den på nätterna, han vägrar att ta medecin och jag hade slut på hans badolja, men köpte en ny flaska när jag var in på apoteket.
I morgon tror jag att vi ska baka bullar eller nåt annat gott, det beror helt på hur armen mår, jag brukar göra enkla smörbullar för dom kan jag snurra om med vänster arm och det går så bra. Nu har ju Elli och Åke äntligen kommit hem igen...ni vet att är man tvilling så är man faktiskt ganska halv om den andra är borta...
Det var så kul i dag när jag var i stan för jag och Janne har köpt oss varsin hjärtebarnsjacka och i dag fick jag faktiskt kommentarer. Det blir ju som ett slags reklam för föreningen åxå. Om ni vill så kan ni klicka på min hjärtebarnsföreningslänk och sen vidare till norr och sen vidare till träffar och möten och sen vidare till vår Piteåhelg, för då kan ni både läsa om helgen och titta på bilderna.
nej nu ska jag fixa mina små rosenknoppar i säng för att sen ta ett eget hett bad med honungsskum...kläm på den va!
Ha en trevlig kväll kära bloggisar!!! Mia! Jag har gått flera dar i rad nu men inte sett en enda bloggist ute...fast i dag går jag inte och det är väl då alla andra är ute...

Kommentarer
Postat av: Annika

Jasså, både jag och Sussi är o prommar varje kväll!!! Fast du är ju så tidigt i farten! :-D
Vi ska nog gå ikväll oxå!
Jag tror att det är nån trötthets period just nu....för jag känner likadant...känner mig så trött så trött!

Postat av: Mamma

Kan du inte få hjälp för armen det är inte meningen att man alltid ska ha ont. Jag är också trött har åkt skidor långt in i skogen vilket var dumt när det var första gången

2006-03-23 @ 20:04:48
Postat av: Mamma

Det var roligt attläsa och se på bilderna från Piteå

2006-03-23 @ 20:24:45
Postat av: Sussi

D där m bullar lät ju smask =D!!! Vad var d för Wallanderfilm? Har ni sett den m dom brinnande svanarna? Kommer inte ihåg vad den hette... Eller var d gäss!? Den var bra iallafall!

2006-03-23 @ 22:09:54
Postat av: fia

har han eksem? Stackaren dom sa ju att mitt skulle gå över när jag blev äldre men då måste dem mena myyycket äldre för jag har då kvar det än, inte så mkt på somrarna som tur är.

Hoppas VERKLIGEN han slipper det.

Och hoppas bullarna blev bra!

2006-03-24 @ 08:59:54
URL: http://lunasmammas.webblogg.se
Postat av: Nina

Ja tänk vad kul att få läsa lite om hjärtebarnsföreningen. Tur att den föreningen och ni alla finns där för dem som behöver stöd. Aldrig roligt när barn blir sjuka, speciellt när det rör sig om allvarliga sjukdomar.

Har du kollat morgondagens schema ännu? Det har INTE jag....

2006-03-24 @ 09:23:21
URL: http://anin.blogg.se
Postat av: eira

Jo jag ska gå på DiLevas konsert!!! Absolut!

2006-03-24 @ 13:02:17
URL: http://hilldur.blogg.se/
Postat av: Majsan

Känner igen det där med eksem, Anton har jättejobbigt han oxå, han tar ej i en tub med kräm för det är äckligt tycker han, så då måste man hjälpa honom med att smörja, nätterna är värst.
Hoppas att bullarna blev bra!!!

2006-03-24 @ 18:58:56
Postat av: Anki

Din jacka var jättefin. Jag såg den men glömde säga det för vi pratade så mycke annat.

2006-03-24 @ 21:07:38
URL: http://anki.webblogg.se
Postat av: elli

Sära älskade suster uster! Jag kan komma och vika kläderna åt dej!! Jag vet att du viker på ditt eget sätt, men du kan stå brevid och se så jag gör rätt:)
Du får inte stressa, du måste lära dej att se stökiga rum och diska på bänken mm utan att få dubbla hjärtslag. (som jag). Kram och det var så skönt att komma hem från resan.

2006-03-25 @ 15:04:16
URL: http://elli.webblogg.se

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)