Torsdag

Vilken dag jag haft i dag! Det roligaste var nog att vara på Skolverkets intervju med 7 andra mammor och upptäcka att Eira sitter där!!! Personerna från verket sa att det hade vart en timme med skratt och mkt humor, och ni som känner vissa personer kan nog haja vem som lockade till mesta skratten...
Sen var jag på möte med Mariana och Annika på kommun och det blev åxå ett ljust möte...tycker att jag börjar ana ljuset i tunneln nu och det behövde jag få känna.
Sen har jag vart och tränat lite inför konsumstämmans uppträdande nästa torsdag med mitt lilla teatergäng och det var åxå roligt.
Jag har även vart med Annika och Wille till finska Karunki och shoppat lite cider till i morgon och sen när vi kom hem drack vi kaffe och hade en ytterligare rolig stund. Kan ni tänka er en hel dag med äkta glädje? Det är inte vanligt förekommande fenomen hos mej så jag kan nog somna lycklig i kväll!
Min älskade lillesyster kommer på onsdag och jag längtar så mkt efter henne så ni kan inte tro det.
Föresten när min yngste son kom hem från dagis var han nästan lika blå som Robinssonrobban... han och tre killar till hade målat sej på armar och i ansiktet...MEN det var bara min lilla kotte som hade använt vattenfast färg...
I morgon skall vi på mammaträff och det ska bli så roligt!
Herreminjestanes hur det ser ut i mitt hus just nu...det är torsdag och då brukar jag ha en städdag med familjen men jag iddes inte i dag...Kasper har spritt ut alla sina legodelar över hela huset...och vi får inte röra dom för då vet han inte vad som hörs till vad...
Nej nu ska jag ta på mej pyjamasen och koka lite te och ev ta en macka eller två så jag säger Trevlig kväll kära bloggisar!!! Nej föresten, jag ska ringa hem till mamma och pappa.

Kommentarer
Postat av: fia

låter ju som en produktiv och bra dag!! =)
God natt!

Postat av: eira

Vattenfast färg???? Hur har du fått bort det då??? *skrattar* Tack för en kulig träff Kajsa - du är en härlig prick!!!

2006-03-30 @ 20:32:05
Postat av: Annika

Jag försökte skrubba Wille i duschen, men jag tror att han oxå använt sig av vattenfast färg! :-D
En del fick jag bort!

2006-03-30 @ 21:09:33
URL: http://annkicka.webblogg.se
Postat av: Sussi

Ja ni verkar ha haft en kanondag allihopa - känner precis hur eländig min var när jag läste allt skoj =( Moa risig hela dan, fullt av syskongräl å tårar mm mm mm.. Ni var säkra på att grabbarna inte smakat viagra? Men d är klart - vart skulle dom fått det ifrån???

2006-03-30 @ 22:27:49
Postat av: aegnes

jag blir glad när jag hört att du haft en bra, rolig och ljus dag.
kommer du med kamera och tom kaffetarm nån dag?
kram

2006-03-31 @ 07:26:12
Postat av: Anki

Kul o ha en sån dag ibland. Lyckost

2006-03-31 @ 17:20:34
URL: http://anki.webblogg.se
Postat av: Mamma

Det är roligt att det ser just ut för dig, här snöar det och yrar så man nästan deppig det är ju första april imorgon så då fr jag lite roligt med att luras

2006-03-31 @ 18:31:29
Postat av: Erik

Ha,ha legodelar utspridda över hela huset, men ni får inte röra dem, för då vet inte Kasper vad som hör till vad, där fick jag ett gott skratt. Så mycket har jag inte skrattat sedan min kollega pratade på en riktigt inhemsk dialekt. Ha en skön Fredagskväll.

2006-03-31 @ 19:57:56

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)