Rapport

Jag har nu fått mina fina tunna flätor, och jag känner mej så glad! Dessa är mycket bättre än repen jag hade sist, har ju alltid viljat ha flätor. Det tog ca 5,5timmar för jag har visst så väldans många hårstrån på skallen. Lotta kom förbi två gånger och kollade läget och hon ville att jag skulle komma till dom och visa upp huvudet i kväll men jag orkar inte...för fariken vi har ju Boxer nu.....
Lydia har spytt hela natten men inget mer, hon är lite orkeslös och längtar efter tacos...har lovat henne det kanske på fredag...
Jesper känner sej risig i dag, har vart in till han med en rentvättat tjock filt och en varm kudde, men han vill inget ha till livs just nu så förhoppningsvis får han maggis nu i natt, nu väntar jag bara på att Ponte också får den för vi ska till Piteå på lördag och jag vill ju inte att nån är sjuk då.
Själv är man ju en riktig stålis...Jag hade ju en liten släng i går, sen när Pian blev sjuk så fick ju JAG springa med hink, rena kläder, cocacola, byta i sängen, duscha en nerspyad pia mm...
När jag kom hem så skickade jag Janne till Finkori och handla och sen gjorde jag middag, var svinhungrig eftersom jag missade bussen hem och åkte i stället hem med Nicke som slutade kl tre.
Till saken hör att dom hade dragit en liten summa från mitt konto så när jag skulle betala mina flätor så fick jag använda mina "matpengar"... men tur jag hade en apelsin med mej!!!
Nu sitter jag här vid datorn och dricker kaffe och det känns så fint!!! Fatta hur glad jag är över mina flätor!!! Tack älskade mamma för att jag fick låna pengar till dom!!!! Och vet ni! Janne tyckte om dom!!! Han tyckte att dom här är mkt finare än dom förra!!!
I morgon fyller min förstfödda dotter år och jag hoppas att vi kan gratulera henne personligen...jag tror att jag och Kasper är "rena" För jag vill absolut inte att Emma ska få magsjuka när hon är gravid och allt!!!
Jag är inte så förtjust i ArjaSajonmaa men jag tycker om texten på hennes låt "jag vill tacka livet" lyssna på den nån gång! Alltså jag gilla r att Arja sjunger den låten.
Nu ska jag terra min älsta son med lite mammaomsorger, fast han är snart 18 år så är han min magsjuka lilla pojke!!
ha en trevlig kväll kära bloggisar!!! Mamma! Påminn pappa att han kollar "tredje klotet från solen" i morgon så ringer jag pappa sen för en humorsanalys!

Kommentarer
Postat av: Cessi

Kan du inte sätta in en bild på dig i din nya frisyr?
Eller skicka en bild till mig....snälla...!
Jag är så nyfiken.

2006-03-08 @ 19:41:18
Postat av: Majsan

Jag blir nyfiken på hur du ser ut, det är säkert jättesnyggt. Ska själv till frissan med Anna på fredag....lägenheten var jättefin,så jag hoppas att vi får den till flickorna.

2006-03-08 @ 21:22:54
Postat av: Emma

Det gör inget blir vi smittade så blir vi så det är bara att komma ,spännande att se dig i nya flätorna ju :-) och varför ringde du inte mig så hade jag kunnat sätta över pengar så du hade kunnat äta ?

2006-03-08 @ 21:23:44
Postat av: Mamma

Pappa har gått till sängs så jag har skrivit en kommihåg lapp och lagt på bordet.Måste ringa Emma i morgon men vad har hon för telefonnummer?

2006-03-08 @ 21:29:25
Postat av: kajsa

kolla mobilen jag skriver ner nummret där

Postat av: joannah

Hej!
Självklart hjälper jag dig med bilderna! Kom på att jag är så fjantig gällande magsjukan, får man det så får man den, så farligt är det faktiskt inte, mår ju ändå dåligt ibland nu när jag är gravid så...
Jo vi kommer till emma i morgon, givetvis!
Mackorna blev supergoda, pekka är nu i bastun, jag orkade inte gå, är för trött!

2006-03-08 @ 22:35:35
URL: http://joannah.webblogg.se
Postat av: Nina

Skönt att du ät frisk så du får ta hand om dina magsjuka barn istället....

Och jag är oxå nyfiken på ditt hår, jag tycker det är så snyggt med flätor och dylikt, själv passar jag inte i sådant. Bra förslag att du kan lägga in en bild på dig här på bloggen !!

2006-03-09 @ 09:10:06
Postat av: Annika

Hur har natten varit, fick Peppe o Ponte magsjuka?
Jag tycker så himla synd om er, med tanke på magsjuka! :-(

2006-03-09 @ 11:19:01
URL: http://annkicka.webblogg.se
Postat av: Kajsa

Peppe fick maggis i går kväll men Pontus tycks ha järnmage...taiträ... Vi är i allafall friska som fiskar här allihopa nu!

2006-03-09 @ 15:32:47
Postat av: eira

Jag vill också se bilder på dina flätor!!!!

2006-03-09 @ 15:48:24
Postat av: aegnes

nästa gång du far till eller från stan och inte har elden i baken kan du väl komma in om jag är hemma.

2006-03-09 @ 17:02:35
Postat av: Cessi

Jag tror att en hög konsumtion av grillchips hjälper magen att bli tålig och stark.
För egen del tror jag att att en periodvis hög konsumtion av godsaker kan öka magens motståndskraft.

2006-03-09 @ 17:55:56
Postat av: elli

Jag gillar Cessis kommentar!!!!!!
Jag kan ju rapportera att Kajsas fläter är jättefina och att hon passar i dom. Jag gillar åxå Jag vill tacka livet med Arja. Texten är så fin och när jag tänker på texten så tänker jag med finsk brytning. Annars gillar jag INTE Arja. Huva!!! Tredje klotet från solen var bra idag med den lilla jordekorren...

2006-03-09 @ 18:30:43
URL: http://elli.webblogg.se
Postat av: Cessi

Tackar kära syster.
Är glad över bloggandet, roligt att hålla sig ajour med vad som händer Er.
Jag tror jag är den enda i Lehtos-familjen som gillar Arja...
Har faktiskt tre låtar med henne som jag lyssnar på då och då..."Högt över havet"..."Miljoner rosor" och "Natt i Moskva".
Det bor nog en liten pensionär i mig .

2006-03-09 @ 19:13:38

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)