zzzzzzzzzzzzzzzzzz...............

Att man är dum som inte sover ut när det är ledigt...men min dag blir förstörd om jag gör det!
I dag fyller min farbror 75 år, han bor i Göteborg sen många år och det blir väldigt långt mellan gångerna som man ses.
Han är en del av vår barndom, har så många roliga minnen!
Elli har vart här för en stund sen och hämtat lite grejer som hon tar med sej till Pello, hon är nämligen på väg dit!
Själv har jag fixat klart jordgubbarna som jag inte orkade göra klart i går kväll och så har jag en bulldeg på gång.
Jannes kusin Hasse kommer hit med sina två barn, det ska bli jätteroligt för det är inte ofta som man träffar sina släktingar.
Ska skicka i väg Pontus till Ullas och köpa mera margarin så att vi kan gära Kaspervänliga kakor åxå om vi hinner och orkar.
I går hade jag och Annika med barn träff på Mattis strand...ojojoj...vad jag frös! Vi for istället hem till oss och pressade lite men först hjälpte jag, Annika och Nicke till med att ta ner myggtältet...vi har ju inte några mygg att tala om och dessutom tog det sån stor plats på gården...vi har suttit i dettta tält 2 ggr!!!!
Nicke som aldrig suttit i det fick göra det först innan vi började riva ner det.
Nu ska den stora tallen framför garaget ner! Vete fåglarna hur men ner ska det i allafall, vi kan ju inte köra in någon bil i garaget så länge som tallen står mitt framför...
När jag har bakat klart bullarna med kottarnas hjälp så ska jag ut och pressa!!! det känns faktiskt varmt där det är lä.
jag och Joannah for till stan i går och handlade, vi for så sent och var hemma halv nio...på vägen hem var jag in till Kerttus och köpte jordgubbar...mmmmmuuuummmsss!!!!!
Vi hade ju planerat ett trumbesök  hos Wille...fick lura Kasper att dom fart bort och hälsa på nån och att vi far en annan dag i stället....fy för att ljuga men klockan var så mkt innan hälften av gubbarna var i frysen...
Nej nu måste jag nog gå och förbereda bullbaket, lilla Vicktor kommer åxå snart för Emma och Nicke ska på Jala och kolla på en ny vagn, dom fick ju sålt den dom hade.
´Jag behöver hjälp med min karaktärsfattiga "äta bättre och börja motionera mera" Någon som har nåt tips?
Ha en bra dag bloggisar!!!
Cessi! Jag köpte honung men ingen keso...

Kommentarer
Postat av: eira

Min kära moster sa en gång till mig (som en pik...) "Eira, borde du inte titta lite på vad du äter..."

Vad tror människan? Att jag blundar när jag äter?? Klart att jag tittar! Jag tittar på varenda tugga som ska in i munnen... *flin*

Jag har då inga tips om att tukta karaktären...*suck* men men...

Postat av: Anna-Lena

Ha, ha..bra de där Eira skrev..:) Ja, jag har då inga tips heller.. Varje kväll när man lägger sig är ju karaktären på topp..- MEN nästa dag är de värre me den igen..:(

2006-07-18 @ 10:50:30
Postat av: Nina

Och jag har tvärtom, varje morogn är karaktären på topp men innan läggadgs är den såååååå i botten så det är inte klokt. Efer 18.00 så är det något magiskt som, händer med mig...då är karaktären som bortblåst och då hinner jag äta ALLT det som jag missat under dagen...........

Nu skall jag luncha!!

2006-07-18 @ 11:09:43
Postat av: Anna-Lena

Måste bara rätta mig lite- på kvällen vräker jag oxå i mig Allt, men Efter de-när jag ligger till sängs så är den på topp när jag bestämmer mig för att va nyttig- men de håller bara i sig på natten när jag sover.. :(

2006-07-18 @ 11:41:58
Postat av: anna

har inte särskilt bra karaktär jag heller... :(

2006-07-18 @ 12:59:27
Postat av: Nina

Vi får starta en "dålig karaktärsklubb" där bara vi med dålig karaktär får vara med:)

2006-07-18 @ 14:49:41
Postat av: aegnes

jag vill åxå va med i den klubbewn. jag PLATSAR. jag lovar!

2006-07-18 @ 16:20:57
Postat av: häxan1

Okej, jag VET......
Sy ihop MUNNEN:-)(

2006-07-18 @ 16:30:13
Postat av: Anki

Kan ju säga så här: det är nästan omöjligt på sommaren vänta tills den dan skolan börjar. Då har du ju ett datum spikat också.(det är inte så länge kvar)
Kul att bullarna smakade:-D

2006-07-18 @ 17:55:36
URL: http://anki.webblogg.se
Postat av: elli

Det ska väl ändå kännas kul och bra när man "börjar " äta smalt. Man måste ju känna att YES!!! Före det är det bara att smaska på som vanligt!!!

2006-07-18 @ 22:08:56
URL: http://elli.webblogg.se
Postat av: Erik

Bestäm dig från början hur mycket du maximalt ska fika,och ta inte mera. Minska successivt, två bullar till kvällskaffet igår, en bulla och ett glas mjölk istället för den andra bullan, under förutsättning att du gillar mjölk förstås. Jag har tagit ett par dagar mörk choklad till kaffet och det sägs ju vara bättre än ljusare choklad.

2006-07-19 @ 18:38:18
Postat av: Catharina

Varför slösa tid i livet på att tänka på karaktär, vad man äter, gå omkring och känna sig värdelös för att man inte klarar av att låta bli att stoppa i sig en bulle till, passa på att njut i stället. Vad spelar det för roll om du har ätit en bulle eller två, om du äter nätterna igenom och går upp en massa kilo, vi gillar dig oavsett!!Huvudsaken är att du är lycklig, och det är du när du får smaska i dig bullar, glass och jordgubbar.

2006-07-20 @ 09:03:33
URL: http://catharina63.blogg.se
Postat av: Malin

Hörru, ska ni me till Ranua i morgon? Vi hade i alla fall tänkt ta en tripp och hoppas att ni hänkar på! Och gör ni inte det så får vi väl hitta på någon annan aktivitet tillsammans sedan, tex avsmakning av kladdkaka i karungi någon dag? ;)

2006-07-20 @ 13:06:21
URL: http://hoppsan.webblogg.se
Postat av: eira

Catharina - det var dom sannaste orden jag nånsin läst!!!!!

2006-07-20 @ 20:46:19
URL: http://hilldur.blogg.se/

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)