Fredag

I går var jag på arbete...Irene såg mej från fönstret och jag fick förklara mej...Efter mitt fackliga möte fick jag veta att så länge det inte finns papper på att min uppsägningstid är arbetsbefriad så måste jag infinna mej på mitt gamla arbete...hon som ska skriva pappret till mej befinner sej utomlands och kommer tillbaks på jobbet nästa onsdag...
Efter arbetet gick jag hem och förberedde för middagen, Janne och Pontus for till Finland och köpa kläder till Pontus och mat till hemmet.
Jag gjorde potatisgratäng och Janne gjorde en gryta och Anki hade med sej efterätten, det var alltså Anki och Heikki och ungarna som vi bjöd på middag här i går kväll.
Vi hade väldigt trevligt och jag följde med Anki till strandbastun där det var dambad...både Anki och Mervi var flera vändor ner och doppa sej i isvaken...huvva!! jag badade inte utan satt som en mommo och kollade så att alla blev rena.
Sen gick vi hem till oss och gubbarna tog över strandbastun, vi hade så roligt här ett helt gäng och det drogs vitsar så man fick kramp av allt skrattande.
Det blev till att hoppa i säng vid halv 12 eller 12 tiden. Pontus hade ont i huvudet och fick en tablett, antagligen migrän för han ligger ännu med kall handduk på pannan och hinken inom räckhåll, fy så hemskt det är med migrän!
Nu på morgonen har jag fyllt diskmaskinen efter att Janne tömt den och sen morgonfikade vi...jag åt 4 korvmackor....under mitt hela liv tror jag inte att jag ätit så mycket på morgonen, men jag läste samtidigt och det var så gott, observera att korven var Nordcharks lättkorv!
Kasper har namnsdag i dag, och har han sett till att vi inte har glömt...
Nu ska jag ringa runt och terrorisera min familj, först Pello sen Elli sen Emma sen Joannah och sen Malin, jag hoppas att familjen Täikkö kommer på visit nån dag, det var längesen storpojkarna var med.
Ha en bra dag bloggisar!

Kommentarer
Postat av: joannah

klockan är 11:51 och jag har inte fått något samtal ännu...

Postat av: kajsa

klockan är nu14,30 och vi har pratat två ggr...

2006-01-06 @ 14:29:42
Postat av: Erik

Klockan är.....eehh

2006-01-07 @ 08:23:45
Postat av: häxan1

He, he, Du är ju MOMMO!

2006-01-07 @ 09:48:32

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)