Tisdag

Oj oj oj, bara tre träningsdar kvar till premiären! Få se hur det kommer att gå, allt känns kaotiskt. I går brände vi en timme på att göra om programmet...hoppas att det funkar i dag så vi får in träningen ordentligt! Vi har blivit tvugna att sätta in en paus för att hinna med. Ni bloggisar som är sugna att vara med nästa gång! Kom och var med, vi är för få nu så därför blir det så svårt att få i hop showen med alla byten.
Jag är verkligen supernervös!!! I dag hinner jag inte till vv heller, vill inte börja stressa, men nästa tisdag är det inget som hindrar.
Svärfars begravning blir den 17 mars och i dag stod det om han i NSD. Det är Inger, Jannes syrra som har skrivit så fint om han.
Det är så svårt att veta hur våran show kommer att bli för ena träningsdagen går det bra och sen den andra så går det inte för då far tankarna på Rune.
Lydia har tagit farfars bortgång hårt, hon fick en bok från begravningsbyrån som hon har börjat läsa.
Först ville hon absolut inte vara med på begravningen men jag sa åt henne att farfar nog ville att lilla solstrålen skulle vara med...vet ej om det är rätt av mej att säga så men en sån stund är det skönt att ha alla samlade. Lydia ska rita en fin tavla som hon ska ge till farfar. Usch jag vill bara gråta när jag tänker på det!
Farmor tänker ge farfars tv till Lydia åxå, och det blev ju Lydia väldigt glad över, vi lovade att vi ska hälsa på farmor på lördag så att Lydia får se att hon har det bra och är nästan som vanligt.
I dag fyller föresten Ellis Åke år, det ska vi ju förståss fira men att det är 20 år sen Palme dog, det firar vi inte...tycker fortfarande att det är konstigt rättsväsen vi har i Sverige, när Krister Pettersson blev utpekad som gärningsmannen men som istället för att bli straffad så fick han ett skadestånd...
Ja ja, idag är det friluftsdag på skolan och ungarna börjar först klockan 9, så Lydia ligger och snarkar ännu. Jag måste bara få säga en sak till innan jag slutar, jag var tvungen att kliva upp i natt och dricka två glas mjölk...
Ha en bra dag kära bloggisar för det ska jag ha, eller försöka ha i allafall!

Kommentarer
Postat av: Nina

Va ??!!! Ungarna börjar först nio.....och jag som alldeless nyss skickade iväg Emmy till skolan.....
nåja, det går säkert ingen nöd på henne , det finns säkert fritidsbarn där....Men SUCK hur har jag missat detta...dålig mamma är man tydligen.....

2006-02-28 @ 07:47:42
Postat av: Annika

Oj då, börjar dom först nio! Mattias ska vara med men ingen har talat om att de börjar först nio!!

Postat av: Nina

precis...jag har inte hellr hört något om det, och Emmy har inte heller sagt något om att de börjar först nio.....

2006-02-28 @ 08:19:53
Postat av: Kajsa

Ursäkta mej...jag hade fel så Lydia får nog skolk... men det var skönt med sovmorgon...

2006-02-28 @ 13:55:13
Postat av: Majsan

varifrån fick du att barnen börjar 9 idag?
Jag är nog lika nervös som du, jag kan inte ge järnet ikväll heller för halsen värker, ska nog spara på den till fredags kvällen

2006-02-28 @ 16:30:49
Postat av: Anki

du oroar dig i onödan. Revyn kommer o gå skitbra som vanligt. Jag kommer på fredag o kollar innan jag åker

2006-02-28 @ 18:54:30
URL: http://anki.webblogg.se
Postat av: Erik

Tyvärr har Sveriges internationella röst tystnat en aning efter Palmes död.

2006-02-28 @ 19:40:29
Postat av: joannah

du behöver inte vara nervös för du är ju bäst!

2006-03-01 @ 10:35:21
URL: http://joannah.webblogg.se

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)