Rekord?

Jag har snart satt ett personligt rekord!!! Har inte ätit ostbågar på snart en vecka!!! Kläm på den ni!
I dag har jag vart på teaterträning till klockan halv tre, sen for jag och Joannah och Kasper till Elli för att kolla in texter till Revyn men jag insåg ganska snabbt att det gör Elli så bra solokvist...Föresten så körde Janne oss dit eftersom jag skulle gå hem sen och Peter skulle hämta Joannah. Janne kom förståss och hämtade Kasper. Elli satte fram en stor skål full med väldoftande ostbågar men jag hade karaktär!
Nåväl, jag hann i allafall gå nästan ända till Sörmlunds innan Janne och Kasper kom och plockade upp mej. Sen åt vi middag och jag blev seg...DÅ ringde Wille och bjöd på kaffe så jag blev så klart pigg igen och vi for dit och änengång sattes min karaktär på prov i form av  en kladdkaka! Men jag stod emot!
När vi kom hem badade vi bastu och nu sitter jag här med 4 points tillgodo och vet inte vad jag ska ta mej till...inga ostbågar...
Det var kul att se att dom trognaste bloggarna syntes på teatern i helg... ungarna var så duktiga!
Nu ska jag söva Kasper...han ligger och kollar på Spy kids och fryser när inte jag är där...så jag säger väl godnatt kära bloggisar och så hörs vi i morgon!!!!!

Kommentarer
Postat av: aegnes

fy sjuttsingen vilken karaktär du har! applåder!!! kan du inte dela med dig lite. jag fick ett ganska bra tips om hur man ska kunna motstå godsaker, fast det var ganska äckligt. vill nästan inte tänka på det.

2006-02-19 @ 21:26:56
Postat av: Mamma

Jag kan då inte motstå godsaker, har ätit en massa godis och en jättestor semla, så nu känner jag mig som en Selma. Hej.hej

2006-02-19 @ 22:17:34
Postat av: Erik

Godnatt!

2006-02-20 @ 20:21:46
Postat av: Erik

Godnatt!

2006-02-20 @ 20:25:32
Postat av: Anki

Ja vad du är duktig. Ja g är riktigt stolt över dig söster=)


Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)