Fettmaboll

Känner mej som en riktigt äkta fetmaboll just nu! Dom senaste dagarna har jag jag inte räknat point, har inte orkat som ni nog förstår! Men i dag är det nya tag, känner att det börjar bli lite bättre med livet.
Vi var i går och tömde svärfars rum på hemmet och städade ur, det gick så fort och jag tänkte att här har han bott i ett år och på en halvtimme var alla hans grejer borta och snart flyttar det in en ny stackare och så är han glömd...usch så hemsk!
Min älskade systerdotter var här med en jättefin blombukett i onsdags, jag hade så gärna velat att dom kom in hela familjen och lättade upp stämmningen här men pojkarna sov i bilen...det känns som bättre när man har folk man tycker om i närheten när man är lessen. Elli och Åke kom hit sen på kvällen så vi hade en rolig stund här. Teaterträningen gick inte så bra på onsdagkväll så jag gick hem, var inte på direkt skratt humör... Men nu känns det bättre, var ju förbi Jannes morsa i går och tog med henne till affären så hon fick handla lite och prata med folk, det känns lättare när man ser att hon mår bättre.
I går åt jag ostbågar...ojojojoj vad det var gott! men i dag blir det inga bågar för nån hejd på frosseriet ska det vara!
I natt vaknade jag med migrän...känns ännu lite grann men jag stannade hemma från jobbet eftersom jag måste ta det lugnt till tabletterna börjar ge verkan ordentligt, kanska det blir en kaffekopp snart utan dopp...
Ska snart ringa till svärmor och höra hur hon har det.
Jag tänkte skriva i bloggen i dag på ett sånt sätt att ni alla ser att jag börjar bli glad igen men jag vet inte om jag lyckades...
Roligt att se att Annbritt ger sej till känna! Skaffa dej en blogg du åxå så vi kan ha koll på dej..., vi vill veta hur du och din familj mår och har det.
Nej nu tar jag mej en kaffekopp och fjölar av en stund innan Kasper vaknar och ska ha gröt...
Ha det gott alla bloggisar!!!...det är ju fredag=godisdag...för alla utomEira och Nina...

Kommentarer
Postat av: Annika

Jag tycker att du låter mycket piggare! Men det tar nog sin tid innan allt är som vanligt!! Ha det bra!! Kramisar!

Postat av: eira

Och kom ihåg att ibland är livet en uppförsbacke och då är det lite tungt... Men snart så blir det lättare. Stor kram till dig från den där eira som inte får äta godis *gråter förtvivlat*

2006-02-24 @ 12:16:03
Postat av: Nina

Vaddå kyrkvärdsutbildning???????????

Vad är det för något ? och var har du fått reda på en sådan utbildning ? och när är den???

Nu är jag i Boden hos min moster men lägg in på min blogg så kan jag läsa om vad det är för något.

2006-02-24 @ 18:57:29
Postat av: Nina

visst är det synd om mig och Eira??? som inte får godis ...BUÄ , jag gråter...näe men jag älskar ostbågar och när jag såg att du ätit det så blir man lite sugen, men bara lite!

2006-02-24 @ 19:00:29
Postat av: Mamma

Det är alltid roligt att läsa dina bloggar, samt att du verkar vara lite "bättre" nu. Jag har köpt mig en smygpåse med godis, men det är lite jobbigt att stiga upp från liggande ställning och traska iväg till gömstället.

2006-02-24 @ 19:21:25
Postat av: Anki

Jag vet att du nu kommer igång igen. Lite uppförsbacke o sen mycke nerförsbacke, men du klarar det. Kram

2006-02-24 @ 19:28:11
URL: http://anki.webblogg.se
Postat av: Anki

PS. Körkortskillen ska också på mönstring på söndag=)

2006-02-24 @ 19:28:46
URL: http://anki.webblogg.se
Postat av: AnnBritt

Hej du. Naturligtvis kunde jag inte motstå utmaningen med en blogg. Och även en datanörd som jag kunde fixa till en....

2006-02-24 @ 20:41:47
URL: http://annbritt.blogg.se
Postat av: elli

Alla dina kilon sitter ju i baken på dej och den har verkligen minskat, så du är med andra ord en skitrand på en räka snart. Fåse om ja kanske dyker upp på träningen i morgon. Vet inte hur länge ni tränar idag. Har skrivit Vuono låten snart klar och ska då börja med seskarö låten.

2006-02-25 @ 09:12:31
URL: http://elli.webblogg.se

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)