Sorgen bor i hjärtat...

Fy så deppig jag har vart i flera dar nu, det kommer och går... Har tänkt så mkt på hur det var med Pontus under han första år, han genomgick ju 2 operationer...och vi med...
Träffade en familj i Piteå som i förra veckan skulle till Lund med sitt barn för en livsavgörande operation...vet inte hur det har gått. Tänker på Erika, som för övrigt var med i Tv4 i morse, som för snart fem år sen miste sin lilla Johanna, det finns så mkt kärlek och smärta och sorg och glädje i ett hjärta.
Pontus är snart femton år och jag börjar gråta varje gång jag ser på fotonen eller läser vad jag skrivit i albumet om Pontus första och andra operationer...Det är likadant för Janne. Det är så enormt känsligt!
Jag har vart till stan i dag och försökt att köpa hjärtebarnsbakelser men dom var slutsålda....jättekul!!!! Jag beställde nya till i morgon och jag hoppas att ni åxå går och köper er den! Änsålänge är det Anki och Emma som har köpt den bland oss bloggisar....Jag har smygkoll...hahaha...
I dag har jag och Annika haft VK, hon hade nedgång men jag står och stampar på samma....
Vi har åxå vart på min förra svärmors 80-årskalas. Det var riktigt roligt att träffa dom alla och hon hade fått så mkt blommor och hon var så glad över att kommunalrådet och min mamma hade ringt och grattat!!!
Lydia har föresten vart på Juppe och gjort två fina blå flätor med tre pärlor på, hon är jättefin!
Ha en bra kväll kära bloggisar, det ska jag ha...såg ni föresten på dokumentären i 4:an i kväll?

Kommentarer
Postat av: fia

grinar lite lätt när jag läser din blogg... pratade med mamma igår om hjärtebarnsbakelser och Puntus. Skall fika idag med en kompis och då tar jag en sån trots att det inte är fikadag idag!

Förresten så känns allt bättre idag. Hoppas det gör det hos dig med!!

Postat av: Mamma

Nej ,hoppas att den går i repris. Ska gå till Pellohallen och fråga efter hjätebarnsbakelser, säkert har de inte dem, men de får något att tänka på.

2006-04-25 @ 08:52:50
Postat av: joannah

http://blogg.expressen.se/mela/

en som bloggar blandannat om sitt barns hjärtfel!

2006-04-25 @ 12:43:26
URL: http://joannah.webblogg.se
Postat av: Annika

Har inte hunnit köpa bakelse idag, men imorrn ska jag köpa!!!

2006-04-25 @ 14:13:49
URL: http://annkicka.webblogg.se
Postat av: Sussi

Ska åxå köpa imorrn, Hilda ska på läkarBVC! Tänkte äta idag m mamma, men hon bantar...

2006-04-25 @ 15:48:31
Postat av: Majsan

Tittade på programmet och grät,har ej köpt någon bakelse ännu....

2006-04-25 @ 16:39:57
Postat av: Erik

Glömde köpa sådana bakelser.

2006-04-25 @ 18:11:10
Postat av: elli

Jag såg dokumentären och grät för minnen från Pontus födelse poppade upp och jag kan ännu känna paniken över att jag inte var där!!! Liksom för att stötta er. Det kan jag få panik över. Men jag fick ju ha era delikatesser hos mej. Jespers kudde i frysen kan jag skratta åt ibland. Du glömde ju albumet här och jag har kollat i den 3 ggr och gråtit alla gånger. Våra familjer glömmer aldrig! 16 hjärtebarnsbakelser till vårat personal möte!!! 3 bakelser till mej, Åke och Sara. Dom var goda och på tal om goda hur mycket är jag skyldig dej för dom??????

2006-04-25 @ 19:06:05
URL: http://elli.webblogg.se
Postat av: Nina

Jag åker förbi konditoriet imorgon onsdag för att se om det finns hjärte-bakelser. Hoppas på det och att det finns något gott åt ebba som jag kan köpa, det är inte så¨kul att hämta hem något sliskigt gott och sedan får inte hon....

2006-04-25 @ 21:46:24
Postat av: Anki

Ja jag var nog först i stan o köpte bakelserna. Ska köpa åt Johan o Anna nån dag om de har.

2006-04-25 @ 21:59:42
URL: http://anki.webblogg.se

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)