Kräftkalaset

I lördags hade vi kräftkalas här hos oss. Vi var 38 st barn och vuxna, fullt hus med andra ord!
Det var en mycket rolig fest!!! För att lyckas med en fest så hänger det ju oerhört mycket på vilka gästerna är!!! Och vi hade bara toppstjärningt sällskap här, det var faktiskt jättekul!
Jag är så glad att jag fick chansen att arbetsprova på Gustavssons i somras, för då fick jag lära känna Irene!!!
Plus att jag har fått lära känna min "syster" Anki ännu bättre. jag måste ju säga att man kommit upp sej i sällskapslivet!
Nåväl, vi åt kräftor, pajer, sallader, hemmagjorda snacks, bröd, kakor, läsk,vatten, chips,godis mm....
Vi var både mätta och fulla, en del av oss kom inte i sängs förrns efter klockan 5 på morgonen...
Vi tjejer har planerat en tjejträff om ett par veckor, det är nu Annika som håller i trådarna och vi andra hänger på!!! Det ska bli jättekul!
I söndags for jag min arma dåre till Kalix med syrran och ungarna...jag var ju pigg som en pommac på vägen dit men hemmåt var jag lika pigg som en död fisk...det var ren viljestyrka som tog mej hem...
Nåmen i allafall så var vi på Gk i Morjärv och där fick Pontus syn på en MIGsvets för 1290:-, jag tyckte det var dyrt...men Pontus var eld och lågor...jag bad han ringa till Janne och fråga riktigt säkert, och Janne sa att har vi pengar så...
Sagt och gjort! Jag gjorde slag i saken och rev upp hela himlen för att få tag i ett biträde som kunde hjälpa oss...när biträdet kom så frågade jag han om han kunde hjälpa mej att bära ut den till bilen för den var ju så himlars tung, plus att jag ville se att alla tillbehör fanns med!
Sen skulle ju Pontus ha svetstrådar så jag lämnade han dit med biträdet som ringde till nån som viste nåt och frågade om svetstråd...själv gick jag och kollade på en matta...när Pontus kom skuttandes och sa att vi sett fel på prislappen...det stod 12900:-...mamma mia! tänkte ju jag och gick till biträdet för att avbryta det hela, då hörde jag han säga att vi skulle på tråden på köpet...så jag sa att vi tar nog endast  tråden som var gratis eftersom vi sett fel på priset...jag tyckte det var lite kul och mycket skämmigt...
Nu har jag skrivit klart för i dag eftersom jag har en pladdermaja bakom mej som absolut inte kan hålla tyst.....

Kommentarer
Postat av: Cecilia L

Jag håller med , det var ett trevligt kalas i lördags.Även eftersittningen får ett högt betyg.
Sen måste jag också säga att jag för min del tycker det kan kännas oerhört stödjande att ha någon som ger mig support när jag sitter och skriver.

2005-10-03 @ 16:46:08

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)