Ännu en dag...

Ja nu har man vart på arbetet igen...mitt mål är ju att inte göra nån miss...att kunna åka hem nöjd med en felfridag... En kund kom in köpte ett kort för 6,50 och jag fick järnsläpp och slog g in 650:-...Det  fixade ju Kerstin till så att när kassan räknas  så ser den stackarn som räknar ett litet felkvitto med min ynkliga namnteckning på... och kunden behövde ju förståss bara betala för sitt kort!!
Här hemmavid har jag börjat få lite fason på min smutsklädeshög...den har minskat med en halv meter nu!
jag vill ha hjälp av Joannah att skicka lite foton via nätet men hon har aldrig tid med det så jag måste tillfråga min älste son och då krävs det planering...kanske det går i morgon.
Vicktor har vart till Sunderbyn på öronkoll i dag och läkaren tror sej ana en hörselgång bakom hans lilla nästan obefintliga öra, det är ju bra för det undrlättar ju för han i framtiden när han ska få ett större öra.
Annika och Janne och Wille har åxå vart här en stund i kväll och det var ju som vanligt väldigt roligt, vår små pojkar hann ju dra sin speciella dans ute i mörkret när dom inte trodde att vi skulle se det innifrån...vi såg...
Har i dag fått mitt guldhalsband från COPerssons, den blev väldigt fin med hjärtat.
Nu ska jag ta och mejla till min kära kusin och till min käre kompis i Stockholm, det var länge sen jag gjorde det eftersom tiden inte riktigt räckt till men jag har nu tid på mej innan Lost börjar.
Ha en bra dag alla ni som läser min blogg!!!

Kommentarer

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)