Onsdagmorgon

Ja så har vi kommit till onsdag i dag, tänk vad  dagarna går fort! I dag har Kasper gått till dagis, han längtade dit och det är ju roligt för det fanns en tid för inte så länge sen som han stenvägrade att lämna sin mamma, vi har kämpat på som bara den och det har inget att göra med att han inte skulle trivas där, nej han har alltid tyckt om dagis och fröknarna men han skulle vilja att mamma stannade med...Jag tror helt sonika att han inte vart mogen för det! men nu är han det, tack och lov!
Jag har tänkt städa lite här hemmavis men det går lite trögt eftersom Janne är "dödssjuk"...lite förkyld i mina ögon men...
Jag har gett han två panodil för att han ska piggna till och byta glödlampa i Kaspers rum så jag kan städa där men nu väntar jag på att den ska börja verka...Glödlamporna är ingen konst att byta det är själva lampan som är konsten i detta fall...
Sotarmurre har åxå vart här och rensat så nu brinner det en värmande brasa här och jag har lite svårt för att lämna rummet eftersom det är så varmt och mysigt!
På  eftermiddan kommer min goda vän och kollega Mervi hit och vi ska tillsammans tillverka varsin boll...igran och tall med en ljusslinga i, det blir roligt!
Nej nu ska jag ta ett bad medans Janne återhämtar sej från sin sjukdom!
HA EN BRA BLOGGDAG - med uppdateringar osv......

Kommentarer
Postat av: malin

Å vad det låter fint med ljusbollar! Och jag lider med dej - det finns inget värre än att ha en sjuk make hemma *s*

2005-11-30 @ 15:27:27
Postat av: majsan

hoppas att ljusbollarna blir fina.
har du kommit in på webmailen ännu?
hoppas det!!!!
ska träna på tomtens repliker nu.....

2005-11-30 @ 18:10:02
Postat av: Annika

Åh, är det en sån som hänger utanför KG hallen....den är så fin.


Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)