Denna dagen....ett liv....

I dag har jag vart social med min svärmor! Hon har gjort sen så illa i armen i somras när hon snavade över en tuva på väg upp med kakor till  Ingers stuga...senan i höger arm är nästan av! Vi=jag och Emma har vart med henne till sjukgymnastiken och sen var vi till Rune en sväng och det var inte roligt, det är så himla ledsamt att se han. Efter Runebesöket gick vi till lassarettet och blev bjudna på fika av farmor sen åkte vi till Domus och handlade sen blev vi bjudna på lunch av min kära man  och sen for vi till Risön där Emma dammsög och jag hängde tvätt! Farmor kan knappt använda höger arm så hon behöver verligen hjälp!!!
Nu är jag hemma och helt slut i hjärnan. Kasper fick ett tjockt brev på posten i dag...morbror Ulf, ni vet han är min morbror men Kasper vän, han hade skickat  rökt björnkött som han lovat Kasper...fast han måste dela med sej med Sven-Erik!!! Ulf tycker att som socialdemokrat er emellan ska man vara generös!!! Så på fredag kommer rådet och rådinnan hit för att avsmaka Ulfs delikatess!!! Visst är han snäll min morbror?! Kasper ska ta med sej brevet och det fina kortet på Ulf och visa på dagis nästa onsdag, han är så stolt, ser ut som att han fått nåt nobelpris!!!!
Igår var jag och Annika och Annki på vattenspinning och det var det roligaste jag gjort, om det blir en till kurs så ska vi börja, Mervi var åxå intressserad så vi kanske kan få ihop ett Karungigäng...
Jag kände mej så nöjd när jag kom hem från spinningen för jag vräkte ju i mej två tårtbitar i Pello och kände att nu var dom kalorierna borta...MEN vet ni vad som hände när jag kom hem? Jo jag drack vatten och gned gaddarn för att sen ramla i säng FÖR ATT SEN VAKNA KRING TOLVSNÅRET AV ATT JANNE STÄNGDE AV TV:N....och...tänker ni nu...MEN JUST PRECIS DÅ BLEV JAG SVINHUNGRIG OCH GICK UPP OCH ÅT 2 ST AV MAMMAS GODA POLARISAR...hade förståss messmör på som innehöll 5%fett så det kanske inte är så farligt ändå...eller?
Nu ska jag tam ej en palt! hejs vejs!!!

Kommentarer
Postat av: agnes

vilken dag är vattenspinningen. kanske det kan komma meden vojakkalabo åxå?

2005-11-16 @ 19:08:08
Postat av: Annika

Jag kunde hålla mig från mackorna! Kors i taket....men jag var så törstig när jag kom hem så magen var full med saft (ja, det blev saft istället för vatten)

Postat av: Anki

Visst var det kul?
Önskade mig träningsvärk, men den har uteblivit.
Jag drack vatten och åt 2 äpplen innan sänggående.

2005-11-16 @ 20:36:20
Postat av: elli

Har du gjort palten själv eller? Jag gjorde palt åt mej och Lotta idag och det var mums!!!

2005-11-16 @ 21:07:27
URL: http://elli.webblogg.se
Postat av: majsan

vatten spinning det l[ter roligt, 'r det ofta.
datorn skriver ej vissa tecken sa det ser roligt ut eller hur!!

2005-11-16 @ 21:11:46
Postat av: Häxan1

Ser, att Du är social, på alla sätt o vis!
Jag VILL ocså vara med i vattenspingning!
Jag kan komma, allafall, varannan tisdag!

2005-11-17 @ 09:31:29

Skriv snälla kommentarer här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Din kommentar:

Tack för besöket - Välkommen åter :)